אפשר לקטר, נכון?

Yuval Y

New member
אפשר לקטר, נכון?

אני מלווה את הפורום הזה כמעט מתחילתו, גם אם לאחרונה הפסקתי להביט ולכתוב. מאוד מוצא חן בעיני הקונספט של הורים וילדים שמדברים ביניהם, או מקטרים, או משחקים דוקים, או מה שזה יהיה
אני מנהל פורום של הורים, שילדיהם גאים. ובפורום משתתפים גם צעירים, גם מבוגרים, גם הורים, גם גייז [הומוסקסואלים, לסביות, ביסקסואלים/ות וטרנסקסואלים/ות] וגם פעילים בעמותת תהל"ה... וכולם שם... כותבים, תומכים... ואני מרגיש שאני די לבד... מנסה לנווט בין תהל"ה לבין הקהילה, לאחרונה בכלל היה לי משבר... [טוב שיש פורומים למנהלים כמו פורום מנהלים חברתי, או תמיכה למנהלים] ובאיזה שלב אני מרגיש שיש מין מחסום בפורום... כאילו, "הבן שלי הומו?" "אני הומו?" מן מחסום בושה כזה, של הצעירים להיחשף, ושל המבוגרים לרשום... מעבר לכך שישנם הורים שגם מגלים את האמת, וגם יש להם פוביה ממחשבים... וידידים שלי שמחוץ לארון לא ממש טורחים להגיע אלא אם אני מזמין אותם... ואחד מידידי אף טרח לומר לי שהפורום מת... וגם קראתי הודעה של מנהלת אחת שמוקסמת לגלות כל יום עד כמה הפורום שלה חי ופורח... ואם לא די בכך, אז גם בתהל"ה לא ממש מודעים ליתרונות של הפורום, וגם ככה יש לי תחושה שעוד יכעסו עלי על מה שאני כותב כאן...
אז מחר אנסה לסגור את הקצוות, וגם אברר לגבי הזמנת מנהל/ת מטעם ההורים, ויש מישהי שאני מכיר שיכולה להתאים לניהול הפורום... אני אשמח אם פורום "הורים וילדים גאים" ייראה די דומה לפורום הזה... כאילו, גם בין הכותבים כאן יש צעירים גאים, ואני מניח שבין ההורים גם יש הורים שילדיהם בארון או בחוץ... אני יודע שזה לא טוב לקנא או משהו כזה, ואני לא מנסה להתחרות בפורום. אני מנסה לעודד אנשים שקשורים לנושא לכתוב גם שם, לעזור לי...
יהיה טוב...
יובל

עינת

New member
מי יכעס עליך? מי?????? ../images/Emo88.gif

דבר ראשון אני רוצה להזכיר לך שאין בכלל מה להשוות בין הפורומים - הפורום הזה פונה בעצם לכולם והפורום "הורים וילדים גאים" מיועד לקהל יעד מאוד ספציפי ולכן כל השואה מבחינתך לא נכונה. ברור לי כי קהל היעד של הפורום שלך גדול ורבים עדיין לא הגיעו - אך אל יאוש יובלי הם עוד יגיעו עם עבודה נכונה (עליה אספר לך במסר אישי). בכל מקרה אנחנו כאן נשמח לעזור.

Yuval Y

New member
אני מתכוון לעצם הגישה

של בן גיי והורה גאה לאו דווקא ביולוגית

Yuval Y

New member
../images/Emo22.gif אני מייצג את הגייז,

מנהל שני ייצג את ההורים. או משהו בכיוון. בערך כמו שקורה כאן, כשהאווירה מאוד חברתית. בפורום הורים וילדים גאים אני עוד צריך לעשות לפעילי תהל"ה שיעור בהילכות אינטרנט או משהו בכיוון...

עינת

New member
וכפי שכתבתי לך במסר אישי

הרעיון שיהיה כך נפלא (רק אל תשכח למי זכויות היוצרים על הקונספט
)

faith2

New member
../images/Emo24.gif יובלי../images/Emo24.gif

יש לך פורום נורא חשוב! וכל מטרה לקדם אותו תתקבל בידיים פתוחות

למעלה