אפשר לקטר על החם במקום החמה

• פותח הנושא onev
  • פורסם בתאריך

onev

New member
אז ככה

הוריי בן זוגי התגרשו לפני כשנתיים ומאז הוא ממרר לנו את החיים כל הזמן יושב לנו על המצפון שלא מבקרים אותו שלא מתיחסים אליו כל הזמן מקטר . אמא שלו דווקא לקחה את העניין ממש יפה ואבא שלו ששייך לדור השחים חושב שהוא אלוקים יש את נושא הבית שהוא צריך להחליט מה לעשות אתו אז כל פעם יש לו רעיון אחר ומבלבל לכולם את המח הרעיון האחרון כלל מחויבות של 4 האחים ( מחויבות כלכלית ) ואני לא הסכמתי להכנס לזה ועוד אח גם לא הסכים אז הוא שהוא מאוד מאוכזב מהם !! אז בן זוגי החליט שהוא לא מדבר אתו עד שהוא יתנצל. בכל מקרה תכננו לצאת לסופ"ש שבוע הבא שזה יוצא בסבב יום שישי של האבא אז הכל היה טוב ויפה כי גם ככה הוא לא מדבר אתו ואז אתמן האבא התקשר ןהתנצל ופתאום לא מתאים לסוע שבוע הבא !!!! אוף הבן אדם הזה כל הזמן ממלא לי את החיים בעצבנות ( יש עוד הרבה אבל נסתפק בזה לעת עתה ( תודה על ההקשבה

בולי27

New member
אין לי שום עיצה לתת לך....

ממשיכים לבלוע את הכובע.... בטח שמעצבן! תנסי לשכנע את בעלך לא לבטל את הסופ"ש וללכת לאבא שלו ביום אחר במקום. בטוח יש איפה להתפשר.

onev

New member
בעלי התקשר עכשיו ואמר ...

שזה לא בסדר מצדו ואנחנו ניסע במועד ( נראה מה תהיה תגובת החם
)

הגנובה

New member
מז זה מעניין אותך?

אי אפשר לקפוץ לרשות הוד מעלתו בכל פעם שהוא מצלצל בפעמון! אתם משפחה בפני עצמה ויש לכם חיים משלכם!! תכננתם תכניות ותוציאו אותן לפועל!! הוד מעלתו יחכה לסוף שבוע הבא כדי לראותכם! כל הכבוד לבעלך!!
סעו ותהנו!!

AdiBason

New member
עד שאנחנו כבר יוצאים לסופ"ש......

בחיים ( אבל בחיים!!!!!!!) לא הייתי מבטלת - לא משנה אם זה הוריו או הורי - הם יצטרכו להבין!!!!!! יש לנו גם חיים משלנו , לא????

ונו , תשובה על רגל אחת../images/Emo8.gif

בהחלט לא ניתן, היות ואנו לא בדיוק מכירות הנפשות הפועלות (חמך, חמותך וכו´) ניתן להסיק דבר אחד : שהוא (החם) סוחט אותכם רגשית. האם החם ערירי? אדם מבוגר? יש לו חיי חברה משלו? האם הקים בית משלו מאז גירושיו?. שוב, הכל תלוי בטיב המילוי
בכדי לתת תשובה הוגנת צריך להבין את הרקע. ועכשיו, ככלל המוטו של הבנות כאן (ושלי כמובן) שחיי משפחתינו מעל הכל !!! קבענו לסוף שבוע (ואנו יודעות שבמצב של היום, אם ישנה הזדמנות צריך לנצלה) אנו נצא לסוף שבוע !! ורק אם חלילה וחס ישנו משהו של חיים ומוות שעומד על הפרק הזה.

ברח לי המשפט הסופי ../images/Emo5.gif

........ ורק אם חלילה וחס ישנו משהו של חיים ומוות שעומד על הפרק בתחום המשפחתי המורחב - נבטל את הסוף שבוע !! זמן איכות עם משפחינו נועד על מנת שלא נחזור על טעות הורינו.

onev

New member
תודה לכולכן וגם....

הוא כבן 60 וחושב שהוא מרכז החיים של כולם הוא נולד במדינה פרמיטיבית ומתנהג כמו שייח סעודי ואכן זו סחיטה ריגשית כמו שציינתי בן זוגי הבין שטעה ואנחנו כן נוסעים

למעלה