אפשר לקטר על מסעדה ?

אפשר לקטר על מסעדה ?

לא יודעת אם ארגנטינאית או אורוגואית אבל אני רותחת
היום בשעה 15 נכנסנו ל"לה פאמפה" בכפר סבא.( אין לי מושג אם הם אותם הבעלים של המסעדות המצוינות שהיו בת"א ובירושלים) עם ילדה קטנה ותינוק צמאים ושנינו (בעלי ואנוכי) רעבים לבשר ארגנטינאי טוב. קיבלו אותנו בסבר פנים לא נחמדות, חיכינו (20 דקות!!! )עד שניקו לנו שולחן (מהשניים שהיו פנויים כשהגענו ועוד כמה שהתפנו אח"כ) והגישו לנו תפריט. חיכינו, חיכינו... עוד 10 דקות ...וכלום! אפילו לא הציעו שתייה לילדים. כששני הילדים התחילו לבכות והמלצרים התחמקו כשקראנו להם, קמתי והובלתי את כל המשפחה החוצה. הסתכלו עלינו, ואפילו לא טרחו לבקש סליחה, לשאול מה קרה... חבל! חשבתי שאנחנו,הדרומאמריקאים עושים רושם של אנשים אדיבים...

jamon cocido

New member
בארגנטינה לא ממהרים לשום מקום

ביקורת דרכונים בכניסה לוקחת שעתיים ב framberia מאתיים גרם jamon cocido ו 300g muzarella יפרסו לך בחצי שעה אם את רוצה להתחיל לאכול את ה bifet de choriso ב 2300 תיכנסי למסעדה ב 2100 ותזמיני ב 2130

יכול להיות

אבל נותנים לך לחכות בסבר פנים יפות. לא מתעלמים ממך. אם המלצרית הייתה מחייכת לנו, מתייחסת ואומרת:"עוד רגע אני איתכם",היינו מחכים בנעימים. אם רק היו מציעים שתייה... בארגנטינה לא ממהרים, אבל אין מה להתלונן על השרות...

גרי רשף

New member
זה לא מה שאני זוכר..

נכנסתי להרבה מסעדות בארגנטינה, והשירות היה בסדר גמור: לא חיכיתי יותר מאשר בארץ. אולי זה בגלל שאינני אוכל בשר ולכן הזמנתי פסטות?

כרוני

New member
לא אוכל בשר? והכניסו אותך לארגנטינה

?!?!?!??!!?!? אני גם חושב שהשירות בארגנטינה היה בסדר. אולי היחס במסעדות מוכוונות תיירים שונה? בכל מקרה, סיפור משעשע שקרה לי בבואנוס איירס; נכנסתי עם חברים למסעדה בשעות אחר צהריים מאוחרות, (מיותר לציין שהייתי רעב מאוד לאחר שקמתי משינה ארוכה לאחר ליילה סוער בבוליצ'ס המקומיים) והחלטתי להזמין שתי מנות נפרדות (סטייק גדול ועסיסי ופסטה) המלצר, שעד היום לא החלטתי אם הוא היה חביב או חוצפן, הביט בי ואמר לי שכדאי שאבחר אחת כי לא נראה לו שיהיה לי מקום בבטן.........

גרי רשף

New member
מה מסעדות מוכוונות תיירים?

אני מדבר על מסעדות מהסוג שאתה מוצא בכל פינה בבואנוס איירס. אני מקווה שהישארת שתי צלחות ריקות, והזמנת postre!

כרוני

New member
אני חושב שעקב המידע הזה

אמורות להשלל מכם זכויות ניהול הפורום.....

אלון 58

New member
גם אני לא אכלתי בשר שם...,

ויצאתי בשלום,בכל מקום היו תחליפים,לא היתה שום בעיה,והשרות היה לבבי והוגן.

skooby

New member
בארגנטינה מחכים הרבה זמן במסעדות

אבל לפחות המלצרים נחמדים ומביאים סלסלת לחם עם חמאה ומקלות מלוחים.

גרי רשף

New member
Cortado../images/Emo96.gif ו-Facturas

בארגנטינה ובארצות דוברות ספרדית מקובל לשתות Cafe cortado שזה אספרסו עם מעט מאוד חלב (בערך באמצע בין מקיאטו וקפוצ'ינו). בארץ הוא אינו מוכר. המקצוענים מסמנים למלצר עם האגודל והאצבע והוא כבר מבין.

בגלל ש...

זו רק טיפת חלב ב"ים" של קפה פעם ראשונה ששמעתי אנשים מזמינים לאגרימה, צחקתי, אבל אח"כ קראתי את השם בתפריט...

למעלה