אפשר לקטר על משהו טוב?
אני מרגישה שאין לי זכות להתלונן... ובכל זאת מחר שבוע 40 היום הייתי אצל רופא מעקב - אין פתיחה, אין צירים אין שום דבר שנראה קרוב ללידה.. (וכל זה אחריי שלאחות לקח שעה למצוא את הדופק במוניטור ולמשך כל הזמן הזה הלב שלי פשוט עצר!) הוא אמר לי לקבוע תור לעוד שבוע והיה די משוכנע שאני אגיע לתור ... ואני מותשת... חם לי וכבד לי ואני רוצה כבר להחזיק את הילד שלי בריא
אני אכולת חרדות, שפתאום משהו יהיה לא בסדר... כל ההריון הייתי גיבורה (חמתי אמרה שלא הרגישה בכלל שהייתי בהריון) והחודש האחרון מוריד לי שנים מהחיים... לא מפסיקה לבכות, כבר לא מצליחה כמעט לישון... בא לי כבר לראות אותו, מצידי שיוציאו יראו לי שהוא בסדר ואז יחזירו לעוד חודש, אני אסחוב הכל.. רק לדעת שהוא בסדר בסוף.. סליחה שאני מתלוננת, יודעת שיש בנות שיחליפו איתי בשניה ושאלו צרות של עשירים.. אבל צריכה קצת חיזוקים תודה על המקום
אני מרגישה שאין לי זכות להתלונן... ובכל זאת מחר שבוע 40 היום הייתי אצל רופא מעקב - אין פתיחה, אין צירים אין שום דבר שנראה קרוב ללידה.. (וכל זה אחריי שלאחות לקח שעה למצוא את הדופק במוניטור ולמשך כל הזמן הזה הלב שלי פשוט עצר!) הוא אמר לי לקבוע תור לעוד שבוע והיה די משוכנע שאני אגיע לתור ... ואני מותשת... חם לי וכבד לי ואני רוצה כבר להחזיק את הילד שלי בריא