אפשר לקטר קצת על ההורים??

Noaal

New member
אפשר לקטר קצת על ההורים??

ההורים שלי (שיזכו לחיים ארוכים ובריאים) שאני באמת אוהבת אותם, שוכחים לפעמים שאני לא באמת גרה בבית. כלומר, אני יכולה לבוא לביקור ולמצוא את עצמי עונה להם על שאלות כמו איפה זה ואיפה ההוא (מאיפה אני אמורה לדעת, אני לא שמתי את זה בשום מקום). או שאלות כמו מה צריך לקנות (ולא בשביל שאני אקח איתי לירושלים, אלא כי צריך בבית)? וכו'. השיא היה אתמול - הם התקשרו אלי לא בכדי לשאול לשלומי או האם הגעתי בסדר לי-ם (הייתי במרכז) אלא בכדי לעדכן אותי בעלילות הכלב, לבקש את דעתי לגבי מצבו הרפואי וכו'. והבוקר, כשהתקשרתי אליהם עם תשובות, הם ביטלו מחצית מהדברים שלי. כאילו מה הקטע?!?! אבל תדעו לכם שאני באמת אוהבת אותם ו(לרוב) הם באמת בסדר.

m L m

New member
מוכר... כ"כ מוכר

אותו הדבר אצלי. למרות שלאט לאט הכמות יורדת. לא נראה לי שאפשר לעשות משהו בנדון אלא לחכות, בסוף הם יקלטו שאת לא גרה בבית. וחוצמזה, אולי הם פשוט מתעניינים בדעתך?!

Noaal

New member
הם שואלים את דעתי כי הם יודעים

שאני מתעסקת המון עם בע"ח ומכירה את האנשים הנכונים (ולא רק וטרינרים), אבל, אם הם מבקשים את דעתי למה הם מבטלים אותה??

m L m

New member
אבל כל האנשים ככה.

רוצים לדעת מה האחר חושב ולאו דווקא מקבלים את מה שהוא אומר. זו בעיה שלהם לא שלך.

אני דווקא

אוהבת להישאר מעודכנת בכל ענייני הבית. הכלבה, והצביעה של כל הבית (שנמשכת כבר חודשים ארוכים), וסידור מחדש של כלמיני דברים וכו' אוהבת שמתייעצים אותי ושואלים אותי ומספרים לי מה קורה, גם בדברים הקטנים. גם ככה אני מתחילה להרגיש כמו אורחת כשאני מגיעה אחרי כמה שבועות שלא ביקרתי ומגלה שהזיזו כלמיני דברים וכשאני שואלת הם אומרים "מה, זה מזמן ככה, עוד לא ראית?"

Noaal

New member
נצל"ש - תמונה של הכלב והחתול גינה

להורים שלי (בנוסף לשתי חתולות שבבית והכלב) יש חתול גינה (להלן ח"ג). החתול הזה אימץ את הכלב שלנו ומאז הם (כמעט) בלתי ניתנים להפרדה. ההורים שלי שלחו לי את התמונות שצולמו אתמול. תראו איזה אידיליה בין השניים. ד"א, חשוב מהיר אומר שלכולם למעט אחי יש חתול משלו..

Noaal

New member
גם אני חושבת ככה ../images/Emo6.gif

שמת לב שנראה כאילו החתול הוא כמחצית מגודל הכלב?? מה גם שבד"כ החתול מתפרס על כל השמיכה ומשאיר קצת מקום לכלבלבון.

את יודעת.. קשה לגדל הורים ../images/Emo6.gif

לי לפחות החיים הפכו להיות יותר קלים שאני רחוקה מההורים שלי למרות שאני אוהבת אותם המון אבל לפעמים כשהורים דואגים הם הופכים להיות קצת מציקים אולי ההורים שלך שאלו אותך כי היה להם חשוב לערב אותך בכל הנושא אבל הם כבר החליטו לבד מה צריך לעשות.

1Eliko1

New member
איזה קטע ....

גם לזוג חברים שלנו (שלי וחברתי) יש בדיוק אותו זוג מנצח ! סתם ... רציתי לשתף אתכם ...

למעלה