אפשר לקטר קצת?

חןשסק

New member
אפשר לקטר קצת? ../images/Emo7.gif

למה מעצבנים אותי... למהההה
קיבלתי הזמנה מהצבא על פרוייקט מודיעיני בשם פרוייקט סיגמא- ובגלל שהוא סודי לא יכולים להגיד לי עליו כלום, רק יכולים להגיד לי שזה פרוייקט מרתק (??) שצה"ל יכול להציע לי. זה להיות כוח טכני של המודיעין ולצאת עם תואר טכנאי אלקטרוניקה. אני בכלל לא יודעת אלקטרוניקה! אז מה אם למדתי את זה בכיתה י' ויא'! אני יודעת רק לצייר מעגלים
לא רוצההההה! אה ומישהו שאני מכירה עבר טסט ראשון (
), ורק לפני כמה ימים היה לו יומולדת 17, והוא התחיל ללמוד הרבה אחרי, ועכשיו יש לו אוטו מגניב, ולי לא יהיה אוטו מגניב בכלל , ואני סתם מבלבלת בשכל. ויש לי עכשיו רופא שניים שהולך להרוס לי את הצורה ואני לא אוהבת רופאי שיניים
. ומבחן בהיסטוריה
.
תירו בי!

חןשסק

New member
מה עושים שם?

תשלח לי מסר אם זה 'כזהההההה' סודי
אני בסה"כ רוצה לדעת מה רוצים ממני. כל העלון מלא בהסברים שהפרוייקט סודי והם לא יכולים לספר לי כלום. טיפשים!

Ignition

New member
תשובה

את עוסקת באלקטרוניקה בבסיסים של מודיעין. כמו שאמרו פה , אם לא מעניין אותך אלקטרוניקה אז זה לא הכי מומלץ , למרות שהיתרון ביחידה הזאת שזו יחידה שכביכול "מוערכת" במקומות עבודה באזרחות.

../images/Emo24.gif

לא'דעת מה להגיד לך בקשר לצבא... תנסי באמת לברר פרטים... אבל אם את רואה שיש משהו שווה במנילה שלך נראה לי עדיף משהו שאת באמת חושבת שתאהבי לעשות. ואל תזכירי לי את העניין של אוטו ורשיון
יש לי 5 חודשים רשיון!!! אוקיי? 5 חודשים!!!! עוד לא נהגתי לבד פעם אחת., ולומר לך משהו? החלטתי שנמאס לי ואני לא רוצה. לא רוצה טובות מההורים שלי, ובא לי להעיף את הרשיון הזה לפח. חבל על הכסף של כל הלימודים האלה אם אני בכלל לא נוהגת.
הנושא הזה כ"כ מרגיז אותי את לא מתארת לעצמך!!!!!!!!!!! גמני מכירה מלא אנשים שברגע שנגמר להם החודשיים מלווה יש להם אוטו לקחת חופשי!!!! ואצלי כלוםםםםםםם
בהצלחה אצל הרופא שיניים (זה באמת שטויות) וגם במבחן בהיסטוריה!!

cobainos

New member
חןןן

א.מה לא רוצה מה?מודיעין=איכות.תלכי על זה ותראי אם את עוברת ורק בסוף תחליטי אם את רוצה או לא,וזה גם יכול לסדר לך עבודה נחמדה לאחרי צבא. ב.בקשר להוא שעבר טסט ראשון-אל תשכחי כמה זמן אני למדתי ואיזה טסט עברתי וכמה תסכולים כמוך אני עברתי...ואני מכיר אנשים שעברו ביום הולדת 17 עצמו..וזה שהוא טחון כבר לא קשור אלייך
ג.רופא שיניים זאת שואה. ד.הסטוריה זה אחלה!

חןשסק

New member
בעיקרון../images/Emo26.gif

אני רוצה לדעת- מה זה? חח. הבנתי שבסוף הפרוייקט אני יואצת עם תעודת טכנאית אלקטרוניקה (דבר שאני הכי לא רוצה), אבל בכללי- מה עושים שם?

Maorah

New member
תראי זה פשוט....

לא מעניין אותך אלקטרוניקה? אל תעיזי ללכת לשם. וזהו... אז אולי יש תנאי שירות טובים במודיעין, ואוירה טובה ואנשים טובים (גם נורא תלוי איפה תהיי) אבל אם אין לך שום קשר או רצון להתעסק בזה אז תתרחקי מזה לגמרי... ולא מספרים לך הרבה כי אין מה לספר...

למעלה