אפשר לקטר?

Michal7

New member
אפשר לקטר?

אני לא יכולה ככה. לא שקודם הייתי כדור אנרגיה, אבל ההתפדלאות הזו שתקפה אותי עוברת כל גבול. אני מנסה לשכנע את עצמי כבר להזיז את הת*ת שלי ולנקות האבק (ואחר כך לטפל גם ב"טיפוח אישי" בחדר האמבטיה. ומה זה לא בא לי! אוף! (וכולה אני בחודש 5, שבוע 21, מה יהיה?) מיכל פניקס, אריזונה

tami_c

New member
מצחיקולה ../images/Emo24.gif

תהני מהתקופה הזאת .. מבטיחה לך שאחרי הלידה לא תהיה לך דקה להתפדלע ...

פצפוני

New member
מיכל חמודה תנוחי כל עוד את יכולה

באיזשהו שלב זה נעלם וגם המנוחה קשה ויש הטוענות שגם אחרי הלידה וגם אחרי 20 שנה זה לא חוזר. אז תהני מכל רגע של מנוחה ולגבי אבק - כבר מליוני שנים אני מחכה שיהיה לי כוח וחשק לנקות

רובנו איתך ......../images/Emo3.gif

גם אני נהייתי "דבה" עצלנית ... אני לא מאמינה על עצמי שאפילו ללכת לקנות לעצמי בגדים ונעליים אין לי חשק ואני גוררת את זה כבר 3 שבועות, שלא נדבר על סבלנות שאין לי להמתין במספרה... השבוע בעלי המתוק עשה קניות וכשגיליתי את ערימת ה"מנה חמה" שהוא קנה - נחרדתי... אתמול כשהוא היה רעב והוציא לו מנה חמהלאכול התחלתי לבכות! לפני ההריון הייתי נהנת לבשל ועוד מאכלים מסובכים והוא היה כ"כ נלהב , היום אין לי חשק ללכת אין לי חשק ללכת איתו למסעדות ובטח לא לבשל....... גם אני מחכה שיעבור לי........

liat ליאת

New member
ספרי לי על זה ../images/Emo4.gif

בתור אחת שרגילה לשטוף יום יום את הבית, ועכשיו בכל בוקר נרדמת כמעט עד הצהריים שלא לדבר על מינימום של המינימום במה שקשור למה שצריך לעשות כי אני פשוט ס-מ-ר-ט-ו-ט, אני מזדהה איתך. אבל אין מה לעשות. אוספים את הכוחות ואיכשהוא עושים את מה שחייבים, כל השאר לא יברח <לצערי
>

Michal7

New member
שרון,

את יכולה לפרט לגבי שינוי תזונתי? (לגבי דיקור, לא נראה לי: יש לי בעיה רצינית עם מחטים מכל סוג שהוא) תודה, מיכל פניקס, אריזונה

כתבי לי מסר מפורט עם סדר היום

שלך. מתי את קמה, מה את עושה בדיוק, מה את אוכלת ומתי ואראה אם יש מה 'לתקן' לך. דיקור זה נהדר, אגב, ההפסד כולו שלך.

ברוכה הבאה למועדון הפדלאות...

דרישות קבלה-שאותן כבר עברת במיון הראשוני ובהצלחה: הריון!!! מוכר...וכואב-אבל בסוף בלית ברירה גם אם נרצה להתפחלץ ולא לעשות דבר=לא נוכל!!!

למעלה