אפשר לקפל את המסיכות(?)

עציון

New member
אפשר לקפל את המסיכות(?)

סאדם הודיע שהוא מקבל את החלטת האו"ם. הרבה נושמים לרווחה ואפילו הנסד"ק בניו-יורק מגיב בהתאם. אז אפשר לקפל את המסיכות. האומנם?

אתה מצליח להפתיע כל פעם ../images/Emo12.gif

מחדש. אתה מאמין לו? "הרי אפילו הוא
עצמו ממזמן לא הוא
והוא שכח ממזמן מי הוא"
הדפוק הזה
לא זוכר באם הוא זה הוא
או הכפיל שלו. הוא מרוויח זמן בכדי לגמור ולחפור את מנהרות המילוט שלו. במשך כל התקופה החביא את כל ה"שרצים" שלו ועשה את כל זאת רק בכדי להרוויח זמן, נראה לך שזה הגיוני שה"קונגרס" שלו יצביע והוא בכאילו "מבטל"? אין לו חיה כזאת שנקראית "קונגרס". אמרתי במשבר האחרון שהיה איתו (לפני מספר שנים) הוליווד הפסידה שחקן יאאלללה שיהיה יום טוב, העיקר, מכבי חיפה הוסיפה לנו הרבה כבוד.

היי עציון../images/Emo15.gif

כבר הרבה זמן אני עוקבת אחרי הדין ודברים שלך ושל סיגלינקה. משעשע לאללה. אני באמת נהנת לקרוא. האם ההודעה קשורה איכשהו לחמותך? האם קיווית שבכל זאת היא תזריק אטרופין בטעות???? ואולי קיווית להציל אותה ברגע האחרון ולהפוך לגיבור????

עציון

New member
אטרופין לחמותי? לא יעלה על הדעת!

קודם כל אטרופין לא נותנים בטעות , אלא, בכוונה. שנית, אשמח לארח את חמותי אם וכאשר תפרוץ מלחמה- אצלינו במקלט. למקלט Zה יש יתרון גדול על פני מקלטים אחרים. כאשר סוגרים הדלת, אי אפשר לפתוח אותה מבפנים. וד"ל.... אני בכל זאת מאמין, שנשמעה צפירת ארגעה ואפשר לקפל את המסיכות. אשרי המאמין...

עציון

New member
ברור שאתה. איזו מן שאלה מעליבה!!

האם היה עולה על דעתך שאשאיר את חמותי לבד במקלט? היעלה על הדעת שהחתן הכי אהוב שלה יברח בזמן ההפגזה וישאיר אותה לבד בין הקירות המזויינים(בטון. בטון)? חלילה והס.

כן, כן, כן, כן ועוד איך

מכיר את הסיפור ? תזכיר לי ביום ראשון שאני חייבת לך על ה"לבד". שבת של שולם

למעלה