אפשר לראות אולי את הסרט

שלגיה**

New member
אפשר לראות אולי את הסרט ../images/Emo9.gif

שליחת פקס למפיק/מנהל מחלקת תכניות בטלויזיה הישראלית ( 02-5301224 -פקס), אולי תעזור ותגרום להם לשדר את הסרט בשלישית. הרבה פקסים= השפעה גדולה אז תשלחו זה יעזור. אתם חושבים שהגזמתי? לא יודעת ,אני פשוט רוצה לראות את הסרט ולדון בו מנק´ מבט אחרת לחלוטין בה אני מצויה כיום. יום טופ שלגיה

הדרומי*

New member
שלגיה בדקת בבית אריאלה ?

כבר דברו על זה ביואל ז"ל שאפשר למצוא שם את הקלטת ונדמה לי שלענק החמוד ולרוני גם יש את זה מוקלט{אבל נדמה לי כי זו רק
ממני נ.ב צריך להגיד שם שהגיע הזמן לעשות סרט חדש על הנושא. ובכלל בשעטת כאלו ה
נים ישן את שנת החורף שלהם

שלגיה**

New member
תודה,לא חשבתי על זה

ואני אתמול בשעת שיגדור הסרט דווקא הייתי באירוע לא ממש מוצלח . אני באמת חושבת שצריכים לעשות סרט חדש....עלינו,לפני ואחרי...ולהגיד דברים נכונים וחשובים כי הסרט יוצר אצל כל מי שמועמד לניתוח אנטגוניזם רציני. תודה שוב שלגיה

קרן_ס

New member
משעמם לך בעבודה שאת מתקשרת

ומציקה ככה לכל מיני כאלה שחושבים את עצמם? יפה שאת לא מתעצלת. אם בא לך, יש לי תלונה להנהלת החניון של עזריאלי, אני אספר לך מה היה ביום המפגש: הגעתי ב-16:45 ויצאתי ב19:45 (הייתי כמעט 3 שעות), כל שעת חניה עולה 6 שקלים אבל משעה 18:00 זה 10 שקלים לכל היום, יצאתי עם חשבון של 22 שקל (שעתיים כפול 6 פלוס 10 שקלים) במקום לצאת עם 18 שקלים בלבד, נורא התעצבנתי (על העיקרון) אבל לא היה לי זמן ללכת לצעוק שם כי מיהרתי ליומולדת ואמרתי לעצמי שהם עוד יקבלו ממני צעקות, ובכן כשיורדים העצבים אז אני נהיית עצלנית ולא כתבתי להם מכתב, אם בא לך את יכולה כי אני רואה שאת בקטע. בכל מקרה, עכשיו הצלחתי לעורר את עצמי שוב על העיקרון, ואני כן אכתוב להם. דרך אגב, בדקתי ב"ערוצים" ולא היה כתוב שיש את הסרט אתמול, ממש ממש מ ע צ ב ן

שלגיה**

New member
דווקא בענייני כספים אני מוותרת

אם הייתי מקפידה על ענייני כספים כמו בנושאים אחרים אז המצב הכספי שלי היום היה בשמים... לא,אני לא כל כך משועממת,יש לי את כל האינסטרומנטים שצריך על מנת להזיז דברים,ואני מאד אחת כזו שדוחפת ומזיזה עניינים ללא בושה,הכל עניין של תזמון,חלוקת זמן והבחנה בין עיקר וטפל... גם אני ראית והתעצבנתי שלא היה כתוב בערוצים על התכנית וששידרו אותה אמש. נראה מה יהיה.

שלגיה**

New member
../images/Emo51.gif גל כבר השיגה לי אותה

איפה נעלמת ? לא רואים לא שומעים

RomiVais

New member
חמודון, שלגיה ויתרה, אך אני אשמח...

אם זה אקטואלי גם לגבי...
שיהיה לך ערב נפלא נשיקות, רומי

למעלה