הלוואי........
אין לי אפשרות לחמישי או שישי, יש שם ליינים אחרים. אבל....עכשיו יש לי אופציה להעביר לשלישי או מוצ"ש. אגב, לכל אחד יש יום שמתאים לו וקשה לרצות את כולם. משתדלים. אני ממש שמחה שנהנית, אני חושבת שסמי היה מעולה, ואולי יקח קצת זמן להכיר את הקהל ואת הצרכים. ושוב, קשה לקלוע לטעם של כולם. יש למשל אנשים שבאים יותר בשביל הטכנו, או בגלל מוסיקה יוונית או צוענית....(וגם את זה אפשר לרקוד). אני גם חושבת וממליצה תמיד לתלמידות שלי לנסות להפתח לעוד סוגי מוסיקה ולא רק ערבית או פופ לבנוני. כשאת רוקדת משהו אחר ואז חוזרת למה שמוכר ואהוב יותר, הריקוד משתנה, אפילו משתפר. אנחנו חושבים גם לגוון יותר עם מוסיקת עולם מיוחדת ולפתוח מעבר ל... חוץ מיזה, ברור שיש תמיד מקום לביקורת, אני מחכה לביקורות. אפילו חשבנו שאנשים ירשמו פידבק ביציאה...אז תרגישי חופשי. העיקר שהאוירה היתה טובה והיה שמח ואני מוקירה כל אחד שתורם ליצירה, כמוך וכמו רחלי. ממש ריקוד יפה, ונשי של שתיכן, ואלון ודויד המדהימים, אלינה שכיבדה אותנו בריקוד וגל שפעם ראשונה נופלת בחלקי הזכות לראות אותה רוקדת...עם החיוך המדהים שלה. פשוט אוירה של שמח, פירגון וחפלה אסלי.