אפשר לשאול איך היה לכם אתמול?.........

אשתהר... מה שלומך? היה כיף....../images/Emo140.gif

היה ממש כיף. אם מותר קצת ביקרות בונה- הטראנס/ אלקטרוני/ טכנו... שיהיה ככה לפעמים פתאום לדעתי לא היה כל כך קשור.... אבל היה מעולה!!!! ושוב חבל שזה דווקא ביום רביעי. מה אומרת על יום שישי??? או חמישי????

אשתהר

New member
הלוואי........

אין לי אפשרות לחמישי או שישי, יש שם ליינים אחרים. אבל....עכשיו יש לי אופציה להעביר לשלישי או מוצ"ש. אגב, לכל אחד יש יום שמתאים לו וקשה לרצות את כולם. משתדלים. אני ממש שמחה שנהנית, אני חושבת שסמי היה מעולה, ואולי יקח קצת זמן להכיר את הקהל ואת הצרכים. ושוב, קשה לקלוע לטעם של כולם. יש למשל אנשים שבאים יותר בשביל הטכנו, או בגלל מוסיקה יוונית או צוענית....(וגם את זה אפשר לרקוד). אני גם חושבת וממליצה תמיד לתלמידות שלי לנסות להפתח לעוד סוגי מוסיקה ולא רק ערבית או פופ לבנוני. כשאת רוקדת משהו אחר ואז חוזרת למה שמוכר ואהוב יותר, הריקוד משתנה, אפילו משתפר. אנחנו חושבים גם לגוון יותר עם מוסיקת עולם מיוחדת ולפתוח מעבר ל... חוץ מיזה, ברור שיש תמיד מקום לביקורת, אני מחכה לביקורות. אפילו חשבנו שאנשים ירשמו פידבק ביציאה...אז תרגישי חופשי. העיקר שהאוירה היתה טובה והיה שמח ואני מוקירה כל אחד שתורם ליצירה, כמוך וכמו רחלי. ממש ריקוד יפה, ונשי של שתיכן, ואלון ודויד המדהימים, אלינה שכיבדה אותנו בריקוד וגל שפעם ראשונה נופלת בחלקי הזכות לראות אותה רוקדת...עם החיוך המדהים שלה. פשוט אוירה של שמח, פירגון וחפלה אסלי.

אשתהר

New member
וואלה עדי, את ממליצה?......

אבל חלק מהצוות לא יכול במוצ"ש. אני מבטיחה לשקול בכובד ראש ולהודיע בשבוע הבא. קשה לעשות החלטה שכולם יהיו מרוצים. בעיקרון מוצ"ש נוח להרבה אנשים. וחלק, את יודעת יצאו כל הסופ"ש והתעייפו כבר... גל, אני מאושרת לשמוע שנהנית ומקווה לראות אותך שוב לפני ההופעה שלך בסוזן דלל בספטמבר. אגב, ברביעי הבא יופיעו קרן אלפסי , אני, ורקדן בטן חמוד בשם שי. מקווה שיהיה מוצלח לפחות כמו בפעם האחרונה יותר...(משתפרים עם הזמן). שיהיה סופ"ש אחלה מן אחלה, אינשאללה תכונו מבסוטות דיימן...

תיראי מה את עושה לי!!!!../images/Emo46.gif

איך אני
שכמותי... יכולה לקרוא את ההודעה הזאת ולא להיתפתות ??
.... נו באמת!!!!!!!!! מה אני יעשה עכשיו???? אני ימות לבוא... אבל צריך לעבוד (
) למחרת....
מילא השבוע לקחתי חופש במיוחד שאני לא ישן בעבודה אלא בבית..... מה עושים???

galibelly

New member
אשתהר את יפהפיה

נהניתי מאוד , אוירה כיפית היה נחמד לראות את חלק מהפורום - אלון התותח ,שי , רזלה,עדי כפרה עליך ועל חברה שלך איזה יופי אתן רוקדות,דוד,אלינה המלכה,ג'וליה ועוד.. כמו שעדי אמרה היה מדי פעם ראפ,טכנו .. אבל סמי הוא תותח. כל הכבוד לך אשתהר על היוזמה וההפקה.

היה ממש מעולה וגל את ממש אלופה ../images/Emo47.gif

כן היה מהנה וכיף לראות את כולם רוקדים כל אחד וסגננו המיוחד
אשתהר את יפיפיה ותודה לך שארגנת את הליין המהם הזה
גל הדהמת אותי את רוקדת ממש נפלא
לרקדנית החמודה עם החליפה (סורי אני לא יודעת את שמך) איזה כיף של ריקוד עם המון שמחת חיים
ולחברתי המקסימה עדי שרוקדת ומפזזת להפליא תודה על הכל
רחלי

אשתהר

New member
רחלי יפתי

קוראים לרקדנית יוליה, היא היתה שנה רקדנית הבית בלימה בליין האוריינטלי שלהם ויש לה ה מ ו ן ניסיון בברים, מועדונים ובכלל.... שמחה שנהנית, את רוקדת יפה מאוד. את כבר מופיעה ? אם לא, תתחילי...

רחלי פרי כבר צריכה להתחיל להופיע. גם אני בעד.

יאללה אשתהר.... תני לה את ה"פוש" הראשון.

תגובה לבקשתך

נדהמתי לגלות שגבו 20 ש"ח בכניסה, אפשר היה לציין זאת בהזמנה. ולא נעים לשמוע שאחד משלם והשני לא. כיוון שהגעתי רק עם 30 ש"ח לא נישאר לי כסף לשתות משהוא שיגרום לי לירקוד קצת מעבר למה שרקדתי. הדי.גי. עיוור רחמנא ליצלן ... הוא לא רואה שרחבת הריקודים ריקה כאשר הוא משמיע " טכנו " ובנוסף לכל אנחנו יודעים גם לרקוד סיגנון " חאליגי " אז שיתאמץ קצת. די.גי. פולני כמוני היה מצליח להרים ערב יותר מוצלח. מומלץ לבטל דמי כניסה כיוון שכמה מידידי ואנוכי נשלם אך לא נזמין כלום ובמאזן בעלי המקום יצאו מופסדים.חוץ מיזה הכל בסדר ( אם נישאר חוץ מיזה )

דוד.... בוא רגע... יש לי משהו להראות לך...

(מהפירסומת של סלקום...) עד שסוף סוף קמת לרקוד, מה רקדת ריקוד אחד???
עד שאני כבר רואה אותך??? מצפה בפעם הבאה לאקסטזה פורצת גבולות. ברור?

inbal701

New member
אהלן אישתהר....../images/Emo25.gif

SORRY שלא יכולותי להגיע......וכמה שרצתי... ועוד במיוחד אחרי שקראתי את כל התגובות פה....... שבוע הבא בלי נדר אני שם..............יאללה בוסה.... ענבאלדי - ענבל זוהר

למעלה