אפשר לשאול מה זה ילדי אינדיגו?

אפשר לשאול מה זה ילדי אינדיגו?

אם אני יליד 84 אז אני ילד אינדיגו? זה תחום בשנים מסויימות..? בקיצור אשמח להבהרה ברורה בנושא.... תודה..

היי ברוך הבא../images/Emo24.gif

ילדי אינדיגו...זה לא ממש מדע מדויק ואין כללים חדים וברורים בנושא עפ"י מאמרים שונים (בשוטטות קצרה בפורום תוכל לאתר אותם-לא מזמן צירפתי מס' מאמרים) ילדים בשנתון שלך הם כבר אינדיגו אבל....כנראה שלא כולם... והאמת? זה קצת צורם לי שחלק הם כן וחלק הם לא... אחרי הכל כולם מיוחדים ומוכשרים בדרכם שלהם הלא כן?....

אמממממ.........

אלה שהם ילדי אינדיגו מיוחדים.... ואלה שלא מיוחדים בכך שהם לא... מספיק טוב..?

רותי 11

New member
כולם מיוחדים ולא משנה

אם הם אינדיגו או לא כולנו הרי אחד כולנו מגיעים מאותו מקור אז זה משנה הכותרת אינדיגו קריסטל ממש לא משנה. אבל בגדול ילדי האינדיגו התחילו להגיע לכאן משנת 1972 בטיפטופים אבל משנת 1989 הם התחילו להגיע לכאן במאסות.

מסכימה רותי , להוציא את עובדת השנה../images/Emo24.gif

אני ילדת אינדיגו, מ 1960.... ואני מכירה עוד ילדי אינדיגו משנים אלו, זה באמת אינו מדע מדוייק ובאמת אין לזה משמעות מיוחדת בעיניי, כי אכן, כולנו מאותו מקור, אינדיגו, קריסטל, ועכשיו ריינבואו.. לא משעמם. שבת טובה אהבה אריאלה

מסכימה רותי , להוציא את עובדת השנה../images/Emo24.gif

אני ילדת אינדיגו, מ 1960.... ואני מכירה עוד ילדי אינדיגו משנים אלו, זה באמת אינו מדע מדוייק ובאמת אין לזה משמעות מיוחדת בעיניי, כי אכן, כולנו מאותו מקור, אינדיגו, קריסטל, ועכשיו ריינבואו.. לא משעמם. שבת טובה אהבה אריאלה

אריאלה

איך את יודעת שאת ילדת אינדיגו, מהם המאפינים ? מה המאפין של ילד קריסטל, רינבו.. מה ההבדלים? אני לא מחפש את הסימוכים המדעיים אלא את המאפינים שעל פיהן קובעים אנשים מיהו מי. יום טוב

מעתיקה לך את מה שרותי כתבה למטה ולא קראת

" בתקשור, נכון שיש קווים דומים בין ילדי האינדיגו והקריסטל אבל לא צריך להיסחף עם זה, והאמת שזה לא באמת משנה אם הילד הוא אינדיגו קריסטל או קשת, אני חושבת שצריך להתייחס אליהם בכל מקרה ברכות בהמון אהבה ורגישות ולקבל אותם כמו שהם זה לא עושה אותם טובים יותר או פחות. אחת הדרכים שאפשר לזהות את ילדי הקריסטל בעיקר והאידיגו זה לעלולת לעץ הספירות שלו ולהתחבר ליחידות החוות ולראות אם אכן יש שם כאלה, ואם לא זה אומר שהוא לא ילד כזה, כי להם אין את היחידות האלה " וההדגש כאן ב ת י ק ש ו ר ! שבת שלום אריאלה

תודה

קראתי עוד לפני ולפנים את שכתבה רותי. את מצהירה על עצמך ילדת אינדיגו, שאלתי היא מהו המאפין של ילד אינדיגו-לפחות מבחינתך?

כן

לא אספר על כל מהלך חיי מילדות , ולא מתכננת כרגע לכתוב תיקשור שלי או מאמר, , אך אתן לך קטעים ממה שנכתבו על ילדי האידיגו: קטעים מתוך הקישור : "המונחים "אינדיגו" ו"קריסטל" ניתנו לשני הדורות הללו, מכיוון שהם מתארים באופן המדויק ביותר את צבעי ההילה שלהם ואת דפוסי האנרגיה שלהם. לילדי האינדיגו צבע כחול-אינדיגו בהילות שלהם. זהו הצבע של צ'אקרת העין השלישית, שהיא מרכז אנרגיה בתוך הראש הממוקם בין הגבות. צ'אקרה זו אחראית על ראייה על-חושית, או היכולת לראות אנרגיה, חזיונות ורוחות. רבים מילדי האינדיגו הם בעלי יכולות ראייה על-חושית. לילדי הקריסטל הילות מבריקות, עם הרבה צבעים יפהפיים בגווני פסטל. דור זה מפגין עניין רב בקריסטלים ובאבנים, כפי שתוכלו לקרוא בספר. ילדי אינדיגו רבים יכולים לחוש בחוסר הגינות, ממש כפי שכלב מריח פחד. ילדי האינדיגו יודעים מתי משקרים להם, נוהגים כלפיהם בהתנשאות או מתפעלים אותם. ומכיוון שהמטרה הקולקטיבית שלהם היא להוביל אותנו לתוך עולם חדש של יושרה, גלאי השקר הפנימיים של ילדי האינדיגו הם אינטגרליים. כפי שנאמר קודם לכן, רוח לוחם זו מאיימת על מבוגרים מסוימים. ילדי האינדיגו אינם מסוגלים להתאים את עצמם למצבים של תפקוד לקוי בבית, בעבודה או בבית הספר. אין להם את היכולת להתנתק מהרגשות שלהם ולהעמיד פנים שהכל בסדר......." וגם כאן - עוד על ילדי האינדיגו אלו חוויותי בחיים אלו, ועוד עד שיום אחד כשארגיש שזה חשוב אכתוב בספר .

רותי 11

New member
אריאלה - התאור הזה של ילדי האינדיגו

לוקה בחסר והוא מתאר את רוב האוכלוסיה הבוגרת והצעירה, לכולנו יש יכולות על חושיות לכולנו יש את אותם צבעים בהילה. מה שמיחד את אותם ילדים זה התדר שלהם ומה שהם באו לעשות כאן, ולא כל ילדי האינדיגו הם ילדים עםבעיות קשב וריכוז, או לא כל ילד עם בעיית קשב וריכוז הוא ילד אינדיגו. אני לא ילדת אינדיגו אבל גלאי השקר שלי עובדים חזק והיכולות הרוחניות שלי מגיעות גם מהילדות ואני ילידת 1962 ואני לא ילדת אינדיגו למרות שהתדר שלי היום בעקבות אותו מסע רוחני די תואם היום, אבל זה הכל, זה עדיין לא עושה אותי ילדת אינדיגו. אנשים מביאים את ההבנות שלהם ממקום של הכללה והבנה ממקום חווייתי לא ממקום של תקשור והבנת היעוד שלהם באמת, נכון שיש להם מאפיינים מסויימים אבל זה עדיין משהו מאוד מכליל ולא מדוייק.

אז...זהו שמי שלא מאובחן אינדיגו

לא צריך להרגיש ריגשי נחיתות!!! בגלל זה אני לא אוהבת את הקיטלוג האופנתי הזה... בגלל המשפט שכתבת.... אני מאמינה שבכל אחד קיים ה"אינדיגו/קריסטל/ריינבו".... השאלה היא מה הוא עושה עם זה? האם היכולות המיוחדות שלו קיבלו בילדותו אהדה וקבלה מצד המבוגרים סביבו ובעקיר ההורים...?
אור ואהבה

dorit8

New member
ערב טוב

אהבתי את מה שכתבת קסמי אהבה סוד הקסם כן להרגיש את הלב מלא אהבה
אור אושר... ים אהבה

dorit8

New member
גם אני ../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo23.gif

"לעתים האור שלנו כבה , אך נדלק מחדש ע""י אחר כל אחד מאתנו חייב תודה מקרב לב לאלה שהדליקו מחדש אור זה ." ( אלברט שוויצר ) "אין הזדמנות טובה יותר לקבל עוד , מאשר בעת הבעת תודה על מה שיש לך כבר . הודיה פותחת דלתות של הזדמנות לרעיונות שנקרים בדרכך ." (ג'ים רואן ) "הודה לאל שנתמזל מזלך לטובה . זה שמביע הערכה הוא אדם נעים ואופטימיסט ." ( בריין טרייסי ) למצוא את הטוב לראות את האור פשוט להגיד תודה ! חיוך שנותן שמחה מלב אל לב כן עולם קסום
שלומי טוב מקסימה תודה
מה שלומך את ? ואיך היה הבר מצווה ?

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הבר מצווה....היה מקסים מרגש כל כך!! חיבר קצוות בין כל הדורות במשפחה חיבר חזק לזיכרון עם אבא ז"ל שתמונתו עדיין מתנוססת על שולחן הכתיבה של בני כמו "נמצא איתנו בעניינים"....

dorit8

New member
../images/Emo24.gifבוקר אור

תודה
על השיתוף המרגש
המשך יום נפלא

למעלה