אפשר לשאול משהו?

אפשר לשאול משהו?

לפעמים הייתי נכנסת לפה (עוד לפני שהייתי רשומה בפורום) סתם בשביל לראות תמונות או כל מיני דברים ומידי פעם ראיתי כשמישהו אומר שלום ושהוא חדש פה ועוד כל מיני דברים אז היו איזה 12 שירשורים שאמרו לו שלום וברוכה הבאה וכו´... מקודם נכנסתי לפה ואמרתי גם שאני חדשה ושלום וכל מיני דברים ואף אחד לא אמר לי כלום (!) חוץ מששאלתי יש פה מישהו? אז מישהו אמר לי לא ואחרי זה כעסו עלי שאני לא עושה איזה משהו טוב עם השירשורים. אז רציתי לשאול למה? מה כבר עשיתי? הצתרפתי לפורום ואף אחד לא עונה חוץ מזה שאומרים לי שאף אחד לא נמצא פה ושזה לא טוב מה שאני עושה! מה זה?

ברוכים הבאים../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

לפעמים לא נכנסים ילדים וכותבים, ואז גם אני קצת מתאכזבת מזה, אבל לא נורא
אז וולקאם טו אר פורום, פורום מתוקי בהחלט, עם ה-מ-ו-ן ילדים נחמדים. מקווה שתשתלבי... המון
+
+...
נ.ב אני שרון, בת 12+, מרעננה.

יש לי משהו...

שלחתי לאשלי אימייל למעריצים ושאלתי אותה שם כל מיני דברים וכתבתי לה שם את השם שלי אבל האימייל נקרא על שם אבא שלי אז היה רשום שם את השם של אבא שלי למרות שרשמתי לה את השם שלי אז אני בטוחה שזה איזה מכשיר שעונה למעריצים... נ.ב- יש למישהו את הימייל של אשלי (לא של המעריצים...)?

mk a o

New member
מתי שלחת..

אותו? גם אני שלחתי ולא קיבלתי שום תגובה... ושלחתי אותו לפני חצי שנה!!!! נ.ב. ברוכה הבאה, שכחתי לכתוב בהודעה הקודמת...

תודה...

שלחתי לפני יומיים שלוש והיא רשמה שם (באנגלית) לשלומי (השם של האימייל) תודה על כל האהבה ווהתחשבות אני מעריכה את זה... אוהבת אשלי.. זה מה שהיא רשמה לי אבל לא נראה לי שזאת באמת היא...

הנה תראי זה מה שהיא שלחה לי...

Shlomi, Thx for all of you´re love and support I really appreciate it Love Ash והיא הוסיפה כזה סמיילי

אני שאלתי אותה

באי מייל הראשון אם זאת באמת היא אז היא כתבה לי שכן טוב נו אולי זאת באמת היא ואולי לא... אהה כן וברוכות הבאות להתאומות השוות ולדרך המורדים

doosie

New member
ל"תאומות השוות" ולמורדת המקורית

ברוכות הבאות
מקווה שתהנו בפורום.

T N T girl

New member
תראי ,

אף אחד כאן לא בא נגדך
אולי לך היו פחות הודעות של ברוכה הבאה , זה תלוי
נגיד אני לא נכנסתי לכאן בשלושה ימים הראשונים שהיית פה אז לא אמרתי לך "ברוכים הבאים" ... עכשיו תראי , כדי להגיב לתגובה מסויימת את צריכה ללחוץ על הוספת תגובה שנמצאת בצד ימין למטה כאשר את פותחת הודעת מסויימת . "הוספת תגובה" כתובה באדום . עד לכאן הבנת
עכשיו , מה שאת עשית זה פתחתהודעות חדשות כל הזמן וכך זה גורם להצפה בפורום . אוקיי
עוד משהו - את פותחת כל הזמן הודעות של "מישהו פה
" ואת פותחת את ההודעות האלה באופן קבוע
אז אנחנו לא באים נגדך - אלא רק ללמד אותך .
אוקיי

mk a o

New member
תיראי...

גם כשאני נכנסתי לכאן בפעם הראשונה, אולי שני אנשים אמרו לי שלום וברוכה הבאה, זה לא כזה ביג דיל, אם כל מי שהיה נכנס לכאן היה מקבל ברכות מכולם אז כל הפורום היה ברכות....

למעלה