אפשר לשאול משהו? איפה ניתן למצוא חומר לכתיבת מחקר על אסטרטגיות לימודיות? תודה רבה!
ש שאנז New member 13/7/04 #1 אפשר לשאול משהו? איפה ניתן למצוא חומר לכתיבת מחקר על אסטרטגיות לימודיות? תודה רבה!
י יונה שורק New member 13/7/04 #2 ../images/Emo140.gif ברוך הבא אפשר לשאול, בהחלט. יש המון חומר על ליקויי למידה, מעט חומר על אסטרטגיות. אולי אפשר לפרט קצת יותר על מה המחקר ? אולי אז.. ניתן יהיה לעזור יותר. בהצלחה, בכל מקרה.
../images/Emo140.gif ברוך הבא אפשר לשאול, בהחלט. יש המון חומר על ליקויי למידה, מעט חומר על אסטרטגיות. אולי אפשר לפרט קצת יותר על מה המחקר ? אולי אז.. ניתן יהיה לעזור יותר. בהצלחה, בכל מקרה.
ש שאנז New member 13/7/04 #4 הענין הוא: שאני מבררת בשביל מישהי אחרת אז אני לא בדיוק מעודכנת בפרטים, אני אברר בעז"ה, תודה רבה על התגובה ובעיקר לך יונה על התגובה המיידית!!!
הענין הוא: שאני מבררת בשביל מישהי אחרת אז אני לא בדיוק מעודכנת בפרטים, אני אברר בעז"ה, תודה רבה על התגובה ובעיקר לך יונה על התגובה המיידית!!!
ד דליה.ד New member 15/7/04 #5 בספריות האוניברסיטאות והמכללות וגם בספריית הנרייטה סולד. יש ספר טוב: "אסטרטגיות למידה" של מליץ.