אפשר לשאול על מה הפורום הזה?
A Anabel74 New member 26/1/04 #3 אכן וברוכה הבאה לפורום! אם ברצונך במעט מידע על נושא הפורום ניתן גם לקרא את הודעת המנהל.. יום נפלא
פ פגית New member 26/1/04 #5 הכל טוב מאכזיו אותי קצת שרק אני ואת בפורום אני בטוחה שיש פסיבאים אבל אני נכנסת מלא וזה רק אני ואת בערך....
הכל טוב מאכזיו אותי קצת שרק אני ואת בפורום אני בטוחה שיש פסיבאים אבל אני נכנסת מלא וזה רק אני ואת בערך....
A Anabel74 New member 26/1/04 #6 גם לי חבל כי באמת נכנסו לכאן אנשים מיוחדים במינם ולא ברור למה הפסיקו להשתתף... יש לך רעיון מה ניתן לעשות בנידון?
גם לי חבל כי באמת נכנסו לכאן אנשים מיוחדים במינם ולא ברור למה הפסיקו להשתתף... יש לך רעיון מה ניתן לעשות בנידון?
פ פגית New member 26/1/04 #7 הרעיון שלך היה נחמד ,אבל אף אחד לא השתתף בו ,מוזר לאן כל האנשים נעלמו ,איפה המנהל?.
A Anabel74 New member 26/1/04 #8 כרגע אני המנהלת בפועל. ואכן לא ברור לאן נעלמו כולם. יש איזו תקופת בחינות שאני לא מודעת אליה או משהו בסגנון?
כרגע אני המנהלת בפועל. ואכן לא ברור לאן נעלמו כולם. יש איזו תקופת בחינות שאני לא מודעת אליה או משהו בסגנון?
פ פגית New member 26/1/04 #9 כן נגמר נראה לי הסימסר באונברסיטאות וגם אצלי (תיכון)אבל נראה לי שהם לא היו פה עד לפני
A Anabel74 New member 26/1/04 #11 בואי ונקווה שהמצב ישתפר עכשיו כשאין לחץ של לימודים.. את מוזמנת להעלות נושא לדיון אם יש לך וכמובן כל מי שקורא כאן! ועדיין אשמח אם גם תספרו לי על עצמכם ..
בואי ונקווה שהמצב ישתפר עכשיו כשאין לחץ של לימודים.. את מוזמנת להעלות נושא לדיון אם יש לך וכמובן כל מי שקורא כאן! ועדיין אשמח אם גם תספרו לי על עצמכם ..