אפשר לשאול שאלה כזו...

prettybaker

New member
אפשר לשאול שאלה כזו...

מתי יחול שיפור בחיי??? כי כרגע - הכל על הפנים. בלשון המעטה.

צ ל י ל 8

New member
לא ממש ...../images/Emo4.gif

לפעמים יש זמנים בחיינו שהם לא מי יודע מה... צריך לזכור שאלו סתפ תקופות מעבר, שלבטח יעברו מאליהם... מקווה שהזמן הזה יהיה לך מאושר (וקראתי שאיזה מקום שהכל בגלל שאיזה כוכב ברטרו או משהו כזה
. אין לי שמץ מושג באסטרולוגיה). אז יש את להאשים
לא, אבל ברצינות... אם יש לך משהו מסויים וספציפי שתרצי לשאול עליו - את מוזמנת

צ ל י ל 8

New member
לא ניתן לשאול מתי - אבל

אפשר לשאול איך
לא הייתי רוצה לנסות לנבא לך תאריך, כי לא ממש נראה לי שזה יעיל. לפחות זה לא מתאים לטארוט, אלא יותר לאסטרולוגיה, או אולי נומרולוגיה. רק דבר אחד בטוח - מתי תשובי לחייך
ברגע זה ומיד
מה בעיה לחייך? את יודעת, רק צריך לעקל ככה את השפתיים, משהו בערך כך :
או רצוי אפילו כך
או עוד יותר טוב כך :
. ותחשבי על זה :
כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך אוי די לך, ילדה
נו, תגידי את האמת, נכון חחיכת

צ ל י ל 8

New member
ביאסת אותי עכשיו ../images/Emo10.gif

חמודה, את הרצון לחייך אף אחד לא יכול לקחת ממך. זו בחירנ אישית שלך. גם כשקשה, צריך לדעת כיצד להתמודד עם הדברים. פריסת קלפים לא תוכל לעזור לך הרבה. את צריכה להיות יותר אופטימית, קבלי את מה שיש באהבה בידיעה מראש שזו תקופה זמנית. אנחנו כאן לעזור בכל מקרה

blackcat2

New member
מחקרים מעידים../images/Emo13.gif

כי החיוך עצמו גורם לשחרור חומרים מסויימים מהמוח שהם עצמם אחראיים על התחושה הטובה והנינוחות של האדם. אז אופה יפה, השתדלי יותר לחייך , זו התחלה טובה והאמיני כי לבסוף דברים יעלו יפה. בי מתוקה

blue flower

New member
מתפרצת באמצע... גרמת לי לחייך

ונכון להיום, רק להיום (ואתמול
) זה לא קל... מעכשיו מרגע זה מהכאן והעכשיו חוזרים לחייך!

טורנדו1

New member
שולחת חיבוק גדול../images/Emo24.gif

עם חברות כאלה אין ספק שעלייך לחייך בלי הפסקה.תראי איזה עידוד מקבלים שיש מישהו מדופרס בפורום,תראי כמה שיש בו חמימות וזה הכי חשוב,כל הכבוד בנות ואני מצטרפת אליכן,והכלל החשוב ביותר:לא להפסיק לחייך

צ ל י ל 8

New member
אני שמחה שבסופו של דבר

הלחץ החברתי עבד, ובזכות כולנו את מחייכת. סיבה טובה להיות כאן בפורום, לא

גב

New member
אני מצטרפת ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

למעלה