אפשר לשאול שאלה?

Shiri from the block

Active member
אפשר לשאול שאלה? אם זה מפריע שפתחתי שירשור אני ממש מצטערת, מקסימום תמיד אפשר לשרשר../images/Emo140.gif מישהו יכול בבקשה להסביר לי פעם אחת נורמלית מה לעזאזל קרה עם קווין הישן ואיך הגיע הקווין החדש ההוא? ובאיזה עונה זה קרה? ולמה החליפו ביניהם?? ג'רי אוקונול (קווין הישן) התפטר? פיטרו אותו? מה הלך שם? תודה מראש לעונים.../images/Emo39.gif השאלה הזאת תקועה לי בראש כבר שנים.

גלבטרון

New member
להלן התשובה (שוב) ראשית, שלום שירי וברוכה הבאה לפורום. שנית, את לא הראשונה ששאלה את השאלה הזו, למעשה התשובה שלה נמצאת בע"מ הקודם אבל בכל זאת, הנה היא שוב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=100671288 מקווה שזה עזר

Shiri from the block

Active member
תודה מצטערת, ידעתי שבטח שאלו אתכם את זה הרבה אבל אני מודה שהעצלנות שלי גרמה לי לשאול בכל זאת :X אז זה מה שקרה בסוף? איזה נורא זה../images/Emo4.gif קראתי גם למה פרופסור ארתורו יצא מהסדרה.. אוף איזו הפקה מעצבנת! הקאסט המקורי פי אלף יותר טוב מכל השטויות שהם עשו בהמשך.

גלבטרון

New member
אין על מה להצטער ( ; הסידרה הזו חוותה הרבה בעיות על לרוב הצליחה עדיין לספק סיפורים טובים. הסידרה שרדה שני ביטולים ותקופת המתנה של כמעט שנה, דבר שאף סידרה לא הצליחה לעשות. למעשה ההצלחה של האוהדי הסידרה להשיב את הסידרה למסך גרמה לתופעה הרווחת היום של פניות מחאה של אוהדים לאור ביטול הסידרה האהובה שלהם וכך למעשה פרט להיותה סידרה מבדרת היא גם הסידרה שגרמה לאוהדים להבין כי יש בידם הכוח לשנות החלטות שנעשות בנוגע לסדרות האהובות שלהם.

Shiri from the block

Active member
וואי איזה מגניב לא ידעתי שהסדרה הייתה כל כך פופולרית!../images/Emo13.gif תמיד טוב לשמוע דבר כזה../images/Emo9.gif

למעלה