אפשר לשאול שאלה? סתם שאלה.... באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלכם?
W wildflower** New member 31/7/01 #6 חחחחחחח..... בגיל 15....... ואני מוכרחה להגיד שהיא הייתה מושלמת..... בר
K keren007 New member 31/7/01 #7 אז תגידו לי... מה יותר טוב, נשיקה ראשונה לא מושלמת (אבל די טובה) בגיל 13, או נשיקה מושלמת בגיל 15?
N NICOLE MOORE New member 31/7/01 #9 it doesnt matter after all its not something that u plan for whole of ur life and besides even if u do it could just come spontanic right? nicole
it doesnt matter after all its not something that u plan for whole of ur life and besides even if u do it could just come spontanic right? nicole
י יעל_יעל New member 1/8/01 #12 תשובה ../images/Emo25.gif אממ... אני חושבת שהנשיקה הראשונה שלי הייתה כשהייתי תינוקת ואימא שלי נישקה אותי... ו.. אם אתה מתכוון לנשיקת אוהבים - עוד לא הייתה (כי אני בת 12 וחצי).
תשובה ../images/Emo25.gif אממ... אני חושבת שהנשיקה הראשונה שלי הייתה כשהייתי תינוקת ואימא שלי נישקה אותי... ו.. אם אתה מתכוון לנשיקת אוהבים - עוד לא הייתה (כי אני בת 12 וחצי).
G gregovihs New member 2/8/01 #14 בחופש הגדול בין ו´ לז´ ומצחיק שחלקכם אומרים שהיא הייתה שהייתם בני 15 כי כשאני הייתי בן 15 זאת היתה הפעם הראשונה שטעמתי מהפרי האסור. (החניתי את האוטו בחניה)
בחופש הגדול בין ו´ לז´ ומצחיק שחלקכם אומרים שהיא הייתה שהייתם בני 15 כי כשאני הייתי בן 15 זאת היתה הפעם הראשונה שטעמתי מהפרי האסור. (החניתי את האוטו בחניה)
1 1 New member 2/8/01 #15 אצלי ה-../images/Emo25.gif טרייה ../images/Emo8.gif אתמול חווית את הנשיקה הראשונה שלי!!!!! עם החבר הראשון שלי.. אגב אני בת 14 זאת הייתה נשיקה כלכך מתוקה.. והשאר לא צריך להוסיף..
אצלי ה-../images/Emo25.gif טרייה ../images/Emo8.gif אתמול חווית את הנשיקה הראשונה שלי!!!!! עם החבר הראשון שלי.. אגב אני בת 14 זאת הייתה נשיקה כלכך מתוקה.. והשאר לא צריך להוסיף..
K keren007 New member 2/8/01 #16 אה באמת? ../images/Emo6.gif מזל טוב לך! ספרי, ספרי קצת פרטים עסיסיים...
י יפיפייה ממאדים! New member 2/8/01 #19 ../images/Emo25.gif מזל-טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב ובהצלחה בהמשך!!!!!!!!!!!
י יפיפייה ממאדים! New member 2/8/01 #18 ../images/Emo25.gif עלללללללללקקקקקק אז אתה מזה גבבבבבבברררררררררררררררררר(גזר........)
G gregovihs New member 2/8/01 #21 שאני יבין יפיפייה, את צוחקת עלי ? ../images/Emo4.gif לא אמרתי את זה בזילזול ...
י יפיפייה ממאדים! New member 2/8/01 #17 ../images/Emo25.gif הנשיקה שלי הייתה בגיל 15 וחצי.........היה מוצלח..........