אפשר לשאול שאלת סקר?

אפשר לשאול שאלת סקר?

1. כמה מכם צופים בערוץ ישראל פלוס ובאיזו תדירות? 2. כמה מכם נעזרים בתרגום לעברית שמופיע בו, וכמה - בתרגום לרוסית? זה מעניין אותי באופן אישי כי אני אחת המתרגמות

water flower

New member
שלום :)

תשובות: 1. אני צופה בערוץ מדי פעם כשההורים שלי רואים- בעיקר את התוכנית 7:40 בימי שישי 2. הרבה פעמים נעזרת בתרגום לעברית- סתם כי זה יותר נוח לקלוט מהר

אין לי את הערוץ הזה..

אנחנו מהבתים היחידים בארץ שיש להם רק ערוץ 1 ו-2 ..לא יודעת איך אני חיה

ymz

New member
את לא היחידה

לי הייתה תקופה ארוכה ללא טלוויזיה בכלל ומרוצוני החופשי. בערך שבוע אחרי שניתקתי את הכבלים גיליתי את כמה יתרונות בלחיות ללא הדבר הזה: גם חסכון כספי וגם פתאום גיליתי כמה זמן פנוי יש לי וסוף סוף הצלחתי להגמל מכל הזבל שראיתי בטלוויזיה. היום בגלל החבר שלי יש לנו ערוץ 1 ו2 אבל אני רואה לרוב את החדשות וכמובן את סקס והעיר הגדולה.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אני צופה בערוץ בין פעם לפעמיים בשבוע (בעיקר סו"שים) ונעזר לעיתים בתרגום לעברית (אני מבין רוסית אך ברמה בינונית בלבד), נולדתי בישראל ואני לומד רוסית בכוחות עצמי.

איזה כיף, כבר שני אנשים בכלל

קוראים את מה שאני עושה! שווה לעבוד בשבילכם, חבר'ה! אני אוהבת לעבוד שם, אבל נורא התבאסתי כשחשבתי שממילא אף אחד לא קורא את זה!

al-x

New member
אני צופה לעיתים רחוקות, וכשאני עושה

זאת נאי נעזר בכתוביות בעברית כדי להבין, בעיקר מטעמי נוחיות.

vk3

New member
שאלה מצויינת...

1. אני צופה בערוץ בתדירות די גבוהה כי הוא מעניין ולדעתי זה אחד הערוצים הראשונים שבאמת מנסה לאחד את הקהילות, למזג, לשתף אחת את השנייה ולחלוק בתרבויות והמנטליות
2. אני שומע גם את התירגום הרוסי וקורא במקביל את הכתוביות של עברית... העיניים לא יכולות להתעלם פשוט וגם אני בודק עד כמה יש התאמה בין התירגומים ומנסה את עצמי.
וואו... לכבוד הוא לנו לארח אותך
את המדבבת ?

סבבה

1.כמעט ולא צופה רק בפעם באיזה חצי שנה אולי איזה סרט או משהו כזה.. ההורים שלי מכורים לערוץ הזה 2.במקביל גם את הכתוביות וגם שומעת. פשוט אי אפשר להתעלם מהכתוביות

לא, אני

זו שמתרגמת וכותבת את מה שאתם קוראים, התרגום לעברית. ולפעמים גם את התרגום לרוסית אני כותבת. הכבוד כולו שלי

YuLi825

New member
אני..

אני צופה בערוץ הזה בד"כ עם המשפחה (הם דיי מכורים לערוץ) אממ לפעמים סרטים מעניינים וכאלה.. אני נעזרת בתרגום כמו שקיריל אמר "לבדוק" את עצמי וזה גם נוח יותר...

תגיד, אתה עושה גם משהו אחר

חוץ מלנהל את הפורום? סתם, אני צוחקת... פשוט בכל פעם שאני נכנסת אתה כאן

למעלה