אפשר לשאול..?

Keanne

New member
אפשר לשאול..?../images/Emo12.gif

יש לכם שיער:קצר\ארוך?
מה אתם שמים בשיער?
ואיך זה יוצא.. ?

בטח שאפשר לשאול....../images/Emo26.gif

תראי, אני ילדה די מתוסבכת בעניין השיער..הרבה אומרים לי שהוא יפה ואני חושבת שהוא נפוח מדי... בכל מצב, אחרי מקלחת וחפיפה אני מורידה את הראש למטה ושמה "10" של קרוליין ואז ישר מוס של נטורל שהוא בכלל לא מומלץ ואם כבר להמליץ על משהו זה על המוס של "וולה" אבל הוא יקר לאללה... וזהו, מיבשת עם פאן (לא דפיוזר) ואז המוס מתקשה.... אה והאורך שלי זה בערך עד הכתף אולי טיפה יותר ארוך...

Keanne

New member
חח אני בן..

:) יש לי שיער קצר,קוצים קצרים.. אני שם לפעמים ווקס,לפעמים ג'ל,ולפעמים איזה קרם ששכחתי ת'שם..אבל אחד טוב:)

קניתי אותו, גיליתי שהוא חרא

ונתקעתי איתו...הוא לא כ"כ נורא- הוא פשוט לא עושה מה שהוא אמור לעשות אז אני מעדיפה לסיים אותו לפחות..- חסכנית..

INVINSIBLE

New member
תשובות

שיער - עד אחרי הכתפיים מדורג מה אני שמה בשיער - שום דבר חוץ משמפו וקונדישינר הכי אהוב עליי זה הד-אנד-שולדרס אפילו שאין לי קשקשים. איך זה יוצא - יוצא מקסים במיוחד כשאני לא מסתרקת

AmiTutiT14

New member
אמממ...

השיער לי הוא קצת אחרי הכתפיים. הוא גינג'י כהה, תספורת ממש יפה.. לא יודעת איך לתאר אותה. אני שמה בשיער קרם שנקרא Finishing Cream, הוא בא בשפורפרת אפורה ולפי מיטב ידיעתי נמכר רק במספרות. הוא גם די יקר- 100 שקל ל200 מ"ל (2₪ למ"ל). אם אני שמה אותו בשיער את זה אומר שאני מרוצה מהתוצאה, לא?

אדוו

New member
אממ אז ככה

עכשיו הסתפרתי בעבע זה היה חייב להגיע מתישהו. הסתפרתי די מדורג ועשיתי דילול שזה הדבר הכי נוח שיכול להיות... שינוי משמעותי כמו שאומרים! אני משתמשת בשמפו הדאנשולדרס יש לו ריח פשוט מושלםם.. למרות שגם אוונסס מעולה. אני מתולתלת ויש לי קרם של "Quality Hair" וכתוב עליו בקיצור "QH" . קניתי אותו במספרה, עולה 50 ש"ח.הוא עושה תלתלים פשוט מושלמים!! חבל שהשיער קצר אז אני לא אוהבת אותו שהוא קצר אז הוא שאני עם אסוף וכרגע אני עם פאן. מומלץ לכל המתולתלות ובכלל לכל מי שיש שיער יבש ולא מסתדרת איתו..!!!

im to hot

New member
אני . . .

יש לי תלתלים אורך - הסתפרתי בסגנון של מיקה שדה(מאוהבת בשיער שלה) אני חופפת בארבלאסנס אני שמה בשיער מוס ביום יום ואם ממש בא לי להשקיע אז אני עושה בייביליס . . . ובזמן האחרון אני משקיעה המון . . . חחחחחח!!!!! ובניגוד להרבה בנות שיש להם שיער מתולתל אני ממש מאוהבת בשיער שלי

Daniel MSG

New member
ממממ וואל...

ש לי שיער כזה די ארוך שהוא די חלק... אבל לא לגמרי... קצת גלי. בצבע חום כהה אבל כולם אומרים לי שזה נראה כמו שחור אז וואטאבר שמפו ומרכך הדאנדשולדרס. שהוא סבבה.. פעם השתמשתי בקרם של לסרק ברגע של נטורל וזה היה דווקא די טוב אבל כשהוא נגמר לי הייתה לי תקופה שלא שמתי כלום וראיתי שזה יוצא יותר יפה.. אז עכשיו אני לא שמה כלום. מדיי פעם אני אוהבת לעשות את השיער יותר מתולתל למטה אז יש לי קרם מתלתל של אינדולה שהוא אחלה. וזייהו.

טוב..

שיער תלתלים ארוך בערך.. שמה קרם וזיהו. יוצא נפוח,כמו שאני אוהבת ויפה.

למעלה