אפשר לשאול?

אפשר לשאול?

בעזרת השם שאני יעשה ביטוח בעוד חודש חודשיים אני יהיה אז בן 17 ו7 חודש, השאלה אם ההורים שלי לא מסכימים לי לאופנוע על שם מי או מה אני יכול לעשות כדי לקנות אופנוע? שאלה שניה מה עם הביטוח איך אני רושם אותו על שמי שאני בן פחות מ-18... ולשאלה הראשונה כדאי לרשום על חבר או להמשיך את השם על בעל האופנוע? ואם אני מצליח לשכנע את אמא שלי לרשום על שמה, היא יכולה להחרים לי אותו?! בקשה תענו לי על כל השאלות... תודה מראש! אחלה פורום אחלה אנשים...ו... אחלה אופנועיסטים

guyyiftach

New member
תשובה:

1. אם יש לך כסף, אתה יכול לקנות אופנוע ולהעביר את הבעלות אליך (חובה לעשות - שלא יבואו יום אחד ויגידו שגנבת) מבלי להיות בן 18, ובלי הורים. 2. לגבי הביטוח אינני בטוח, למרות שאני מאמין שאין צורך באישור הורים. טלפון זריז ל ביטוח ישיר למשל (5555555) יעשה את העבודה. . אל תרשום שום כלום על חבר, רק על עצמך! 3. אם הבעלות על הקטנוע רשומה על אדם אחר, הוא הבעלים מבחינת החוק, ולכן הוא שלו לכל דבר ויכול לעשות איתו מה שעולה על רוחו

אבל נראה לי..

בגלל שאתה קטין,האופנוע יהיה בבעלות זמנית של האפוטרופוס שלך (אמא,אבא) אם אני לא טועה...

ואם זה בבעלות זמנית...

על ההורים זה עובר אליי בגיל 18 אוטומט? והם יכולים יום אחד להגיד לי אתה לא נוגע באופנוע..אני לא מרשה זה האופנוע שלי למרות שאני שילמתי? או שהם יכולים למכור אותו? בקיצור, זה שהאופנוע בבעלות שמנית שלהם הם יכולים לשלוט עליי יותר?

guyyiftach

New member
לדעתי- ואני כמעט בטוח

זה שלך ורק שלך. לך לפורום הזה http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=145 ותשאל שם את השאלה לגבי בעלות על הקטנוע, הם יענו לך בוודאות של 100%, כולם שם אנשי משפט.

רוב חברות הביטוח לא נותנות..

מישהו יודע על חברת ביטוח שתאשר לי ביטוח בגיל 17 וחצי בלי אישור מההורים?

omribe

New member
בשביל להעביר בעלות על שמך..

אתה חייב את תעודת הזהות של ההורים ואולי גם חתימה שלהם.

למעלה