אפשר לשחרר אצבעות.

אפשר לשחרר אצבעות.

כנראה שהכל היה טוב מדי מכדי שזה יהיה אמיתי ויקרה לנו. ביום חמישי היה פרץ ראשון של בכי בלתי מוסבר. כנראה שאיפה שהוא באינטואיציה המרגיזה שלי כבר ידעתי שזהו, זה נגמר. אבל החלטתי שלא להעיק עליכן, להמשיך לכסוס ציפורניים ולחכות להיום. הבוקר כבר ידעתי שאני הולכת לבטא רק בשביל הרשמיות. כתמון הדם הראשון הופיע. בדרך לביה"ח הספק הקל התאדה אף הוא. ועכשיו קיבלנו גם את החותמת הרשמית. שלילי. אז נכון שהבטחתי לא לפתח ציפיות גבוהות ונכון שהשתדלתי להיות מאוד רגועה וההצלחה של הטיפול עצמו רק מעידה על סיכויים טובים ולמרות זאת נשברתי. כמה שברים יכול לב אחד להכיל? כמה כשלונות? למה אני יודעת לעשות כל-כך הרבה דברים ורק בדבר הכי בסיסי אני נכשלת פעם אחר פעם, חודש אחרי חודש? ואיך, איך יכול להיות שזה כואב כל-כך לאבד משהו שעוד לא היה בכלל?

עמית@

New member
מרב ../images/Emo10.gif

אוף אני זוכרת את התחושה הזו של לקוות עד צאת הנשמה שאולי אני אהיה באלו שמצליחים בפעם הראשונה, כי למה לא בעצם??? אז אני עצובה בשבילך ולמענך. ואין לזה נחמה, בטח לא במיידי, רק בטווח יותר ארוך (מה שנראה כרגע מעבר לאופק)
עמית

שושי @:-)

New member
הלב אוי ה ../images/Emo23.gif יכול להכיל המון המון

שברים ולא תאמיני באיזו מהירות הוא גם יכול להחלים, ברגע אחד רגע אחד אומנם גדול באותו רגע שתחזיקי את התינוק שלכם בין זרועתיך, בפעם הראשונה. אותם דמעות שיזרמו, אלו הם, שיגרמו ללב להחלים. ככה אני מאמינה
ליום הזה אני מתפללת בשבילי, בשבילך ובשביל כולן. והיום הזה יבוא
מרב אני מצטערת שזה לא הצליח, אבל זה יצליח, ויצליח בגדול. רק אל תשכחי לספר לי על הדמעות שמחברות את שברי הלב ביחד מחדש.
שושי

טלי2

New member
מרב ../images/Emo7.gif

השאלות שאת שואלת כל כך נוגעות לי, גם אני שואלת אותן, ועדיין אין לי ממש מענה.. לא יודעת כמה שברים הלב יכול להכיל
אבל מקווה שנוכל להעניק לך כאן מעט דבק כדי לאחות את השברים.... הלוואי ובחודש הבא תפרצי לכאן עם הודעה משמחת ובינתיים רק

yaelhul

New member
אוי מרבי, אני לא יודעת היכן נמצא

גבול הסיבולת הנפשית העליון שלנו, ואני מקווה שלעולם לא נאלץ לגלות אותו. כנראה שכדברי השיר, באמת ´הכי חשוך לפני עלות השחר´, וזה נותן לי תקווה, שדווקא כשאנחנו חושבות שאי אפשר יותר, זו ההתחלה של הדרך שבסופה מחכה לנו תינוק. מקווה שאצלך הדרך הזו כבר התחילה. שולחת לך חיבוק גדול ומנחם. בהצלחה יקירה. יעל.

rona33

New member
אויש מרב,

אני בוכה איתך. מבטיחה לך שתוך יום יומיים הכאב יהיה עמום יותר. אין לי תשובות לכל השאלות ששאלת, גם אני שאלתי אותן לפני שבוע וחצי ונותרתי ללא מענה. צריך להמשיך ולחתור , יקירה. עוד נגיע לחוף מבטחים, באחריות! חיבוקים חמים

אולה *

New member
מרב יקרה שלי. ../images/Emo4.gif

אני כ"כ מצטערת. אין שלילי כואב יותר מהאחרון. קשה מאוד לנחם במצב כזה. אולי בגלל שלי אישית אין עדיין דוגמא של הצלחה. יש רק אמונה גדולה בזה שאני אנצח. אני יודעת, שבעזרת הטיפולים אני אהיה אמא. וגם את צריכה להאמין בזה. את תהיה אמא נהדרת!
אולה

מרב.

New member
יקרה שלי,

את לא יכולה לעשות לי את זה, פעם שניה היום דמעות, והפעם מחניקה יותר מקודם, כי הלב שלי בוכה, בוכה איתך. כמה שברים ורסיסים, כמה כוחות נפש, כמה דמעות אפשר לשפוך, כמה אפשר יותר- אין תשובה, אני מניחה, יש רק את הסימן הזה ממתמטיקה, 8 שוכב על הצד שאומר- אינסוף. כי אינסוף אינסוף אינסוף ובכל זאת מאיזשהי סיבה לא ברורה ממשיכים. אוי מרבי, כואב לי כאילו זה הכישלון שלי, ואני לא מוכנה לקבל את הכאב הזה יותר. ואני לא אנחם, כי היום אין נחמה. אולי מחר, אולי בעוד כמה ימים, אבל היום לא, כי אין מילים. אוהבת, בוכה ומחבקת, מרב

salpter

New member
ווואוי´ כמה עצוב, כל כך חיכתי בסבל

לשמוע שזהו הצלחת ואת כבר מאחורי הכל והנה אתם מאושרים. אבל זה בסוף יגיע כמו שהדנשה אמרה לכל אחד יש את היום שלו, חיזקי ואימצי. (הצעה פסיכולוגית של המטפל שלי בהריון הקודם שהצליח להמלצה) בימים כאילו ואף לפני הוא דרש ממני לאמץ תינוק של חברה או שכנה ולהשקיע בו, (זה קל ונעים לבכות בתוך שיער של תינוק או ילד הוא לא רואה וההורים לא רואים) מבחינתו שהייתי הולכת גם לתנוקיה בבית חולים לכמה שעות. הוא מבחינתו לשהות ולתעסק כמה שיותר.) רק המלצה תעשי מה שאת רוצה. אני כבר בוכה איתך אז ביי.

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif מרב ../images/Emo25.gif

קחי כתף מרבי, ויש כאן עוד טישואים שהחתולים לא הצליחו לסחוב לי מהקופסא. את יכולה לקחת כמה שאת רוצה. מותר לקוות מרב, ומותר להשבר, ולהתפרק לרסיסים, ולבכות כאילו השמים נפלו והגיע קץ העולם. אף אחת לא צריכה להיות חזקה תמיד. היום בוכים, ומחר עצובים, ומחרתים מרימים את הראש ומתחילים מחדש. כי זה לא את שנכשלת יקירה, זה החיים שפספסו כאן. בכלל לא אשמתך, וגם לא אשמתו של ערן. רק הכאב הוא חזק מספיק בשביל שניכם.
ענק יקירתי
נועם

מירבי יקרה ../images/Emo11.gif ה ../images/Emo14.gif יכול

להכיל הרבה שברים וכאב וליפעמים זה ניראה כאילו הוא עומד להיתפוצץ ו אינו יכול להכיל יותר אבל אני מאחל לך שבקרוב מאוד הלב שלך יכיל כל כך הרבה אושר שאת לא תיהיי מסוגלת ליזכור שאי פעם הוא הכיל עצב כל כך גדול
וחוץ מיזה איך את יכולה לחשוב שניכשלת הרי הכישלון של החודש הוא תחילת הניצחון של החודש הבא
אז תרימי ראש ותיסתכלי קדימה ותיזקפי את הגב כי החודש הבא הוא שלך אוהבים ומחזיקים אצבעות המחייך
ושרה

אוףףףף ../images/Emo7.gif

זה לא מה שחיכיתי לשמוע!! מבינה כל כך טוב את הכאב ותחושת האובדן. זה כואב מאוד להכשל, אבל את יודעת שבסוף זה יצליח! שולחת לך הרבה
בתקווה שיצליחו להקל בטיפטיפה את הכאב. חנה

../images/Emo7.gif יפתי היקרה

אני מסרבת לשחרר את האצבעות, כי החזקת האצבעות היא עד להצלחה בסוף. היא תקרה, בטוח בטוח. לא מנסה לנחם כי מגיע לך גם יום אחד לכאוב רק מחבקת חיבוק גדול ואוהב וגם מגישה כתף זוהרה

נעמה@@

New member
מרבי שלי ../images/Emo23.gif

בוכה איתכם רוצה לחבק אותך הכי חזק שאפשר, עצוב לי איתכם. אוהבת נעמה

אפרת**

New member
מסתבר שגם משהו שעדיין לא ממש

קיים פיזית מסוגל להכאיב לנו לא פחות ממצב שבו מאבדים משהו שכבר כן יש אותו. אוף. הלואי שמישהו היה יכול לומר לנו מתי יהיה הסוף. בנתיים, מקוה בשבילך שפעם הבאה תהיהה סוף. אפרת

מרב - שאלות כ"כ קשות ותשובות - אין

למה? לאף אחד אין את הפתרונים! ליבי
איתך. שולחת לך
ים

יפית@

New member
מרבי עצוב לי ../images/Emo7.gif

מקווה שהכישלון האחרון של השנה שחלפה יביא לך ניצחון ראשון לשנה החדשה, מחזיקה לך אצבעות עד שתצליחי,ושיהיה במהרה. בינתיים שולחת

אוף. אוף ושוב אוף.

רציתי וקיויתי שיצליח. כי הפעם זו הייתה ה-פעם. אבל מסתבר שהחיים מתוכננים קצת אחרת. והעולם הוא לעיתים אכזר. הלוואי והגלגל היה מתגלגל אחרת, והיית מודיעה לנו הודעה מעט שונה. אני אישית רוצה לאחל לך שהלוואי שבשנה הבאה תחגגי עם תינוק או שניים ביד. אמן. וגם אם הוא יהיה במחזור הבא. זה בסדר. רק שיהיה כבר. נשמה. מותר לבכות. כי גם מה שאין הוא כן היה. ואת אמא, רק שלוקח לך הריון 11 חודשים ולא 9. סאני.

מירה@

New member
מרב,

זהנ כל כך מוכר התחושות הללו שעליהן את כותבת שזה פשוט כואב. מקווה בשבילך שלא תדעי עוד כישלון.באמת. מירה

הרמוניה

New member
מרב וערן יקרים ../images/Emo24.gif

שולחת חיבוק ענק שיצליח להקיף את שנכם.... אין לי שום תשובה לצערי רק ידיעה ברורה שגם אם זה לא מצליח זה בשום פנים ואופן לא כישלון שלכם!!! תחזיקו מעמד ותראו שבסוף זה יקרה הרמוניה

למעלה