אפשר לשלאול למה אין עוד את התמונות של המפגש? אני כבר לא יכולה לחכות.
ר רחלילי New member 30/9/02 #2 נדמה לי ש..(למרות שלא בטוחה) שהיו בנות שלא רצו לפרסם את התמונה שלהם אז נופר נדמה לי אמרה שהיא תשלח למי שתבקש. משהו כזה אבל אולי אני טועה זה היה שרשור מלפני כמה ימים.
נדמה לי ש..(למרות שלא בטוחה) שהיו בנות שלא רצו לפרסם את התמונה שלהם אז נופר נדמה לי אמרה שהיא תשלח למי שתבקש. משהו כזה אבל אולי אני טועה זה היה שרשור מלפני כמה ימים.
נ נופר 30 New member 30/9/02 #3 ישנן שתי סיבות 1 ישנן בנות שביקשו לא לפרסם 2. ואלו שכבר אפשר היה הן גדולות מידי ועדיין לא הצלחתי לפענח כיצד להקטין אבל אם תשלחי לי מייל אשלח לך ולשאר הבנות היום שלחתי וכנראה הייתה בעיה ולכן אוכל לנסות היום אחרי 12 בלילה או מחר בבוקר
ישנן שתי סיבות 1 ישנן בנות שביקשו לא לפרסם 2. ואלו שכבר אפשר היה הן גדולות מידי ועדיין לא הצלחתי לפענח כיצד להקטין אבל אם תשלחי לי מייל אשלח לך ולשאר הבנות היום שלחתי וכנראה הייתה בעיה ולכן אוכל לנסות היום אחרי 12 בלילה או מחר בבוקר
ר רויטל ולירון New member 2/10/02 #4 היי נופר, אני לא מצליחה משום מה לשלוח לך מסר, אני מבקשת שתשלחי לי את התמונות מהמפגש לאימייל, זה ממש מסקרן אותי. [email protected] המון תודה
היי נופר, אני לא מצליחה משום מה לשלוח לך מסר, אני מבקשת שתשלחי לי את התמונות מהמפגש לאימייל, זה ממש מסקרן אותי. [email protected] המון תודה