אפשר לשמוע את דעתם?

aviz81

New member
אפשר לשמוע את דעתם?

יש לי בעיה - אני הבעיה הכי גדולה של עצמי. אני בן 26 . אני חושב שדיי מודע לעצמי. אך סובל מאוד מבדידת. אני משתוקק לזוגיות. מגיש נבוך ומבולבל בחברה של אנשים, ואני לא יודע לפתח קשרים.. לא ניהלתי אףפעם לא הייתה לי מערכת יחסים -לא היתה לי א פעם חברה. בעבודה אני מוקף בבחורות יפיפיות ואני לא מסוגל לפתח איתם שיחה שמובילה לקשר . אחד הבעיות הגדולות שמציקות לי זה - "ההצגה של דברים" .ו,הידיעה של הציבור" לדוגמה: אני מתבייש ונבוך מאוד לחבק מישהיא בפומבי , אני מתביש לשאול על מישהיא, אני מפחד שידעו שאני רוצה מישהיא. כשמדבות איתי בנות אני לא מסוגל לדבר ולעלות על גל התשוקה .. משהו בי מאיץ בי לסיים את זה מהר , ואז אני מצטער - ונשאר עם הדימיון ועם התשוקה לעצמי . אני מיואש ומתוסכל. איך אני יוצא מהואקום הזה? איך אני מטפל בעצמי? תודה מראש

שזמ

New member
מתוך ילקוט הכזבים

מספרים שם על ג'וני החזק שכל פעם שהיה יוצא מההכשרה לעיר, היה הולך ברחוב רואה בחורה שמוצאת חן בעיניו, היה קורץ לה ושואל אם יש לה חשק לשעתיים- שלוש של גוד טיים 9 מ- 10 פעמים, היה חוטף סטירה. מתעלם וממשיך אבל הפעם העשירית.... אני כועס על עצמי שכשהייתי צעיר לא נהגתי לפי המופת הזה אתה עדין צעיר קדימה

שלום לך aviz81

מהודעתך משתקף פער עצום בין רצוי למצוי. מציעה לך למצוא מסגרת מקצועית תומכת שתלווה אותך בכלים להתמודדות עם הקושי. מסגרת הפורום איננה יכולה לתת מענה לפחדים שמשתלטים עליך ומונעים ממך יצירת קשרים. מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחר להתגבר על הקשים. מוזמן לשתף ולהשתתף בפורום בכל דרך שתמצא שמתאימה לך.

למעלה