אפשר לשמוע 2.5 דקות מ-This is War!

shirit111

New member
אומייגאאאאאד השיר הכי יפה ששמעתי בחיים שליי!!

וואי איזה פלאש בק לסאמיט, כל פעם שאני שומעת שיר חדש שלהם אני פתאום נזכרת בשיר וקולטת שכבר שמעתי אותו פעם..... אין עליהם פשוט אין......

liron138

New member
איזה שיר!!!!!!

מדהים מדהים מדהים!!!..אין מילים אחרות לתאר את זה...איזה קול שיש לג'ארד המדהים הזה..יואוו! משהו יודע אם יצא הקליפ של K&Q ?

A Modern Myth

New member
וואו, זה כל כך לא 30

נשמע כל כך שונה מהדיסקים הקודמים שלהם, שלא לדבר על הראשון הקול של ג'ארד מדהים פה! נשמע שיר טוב

orLeto

New member
מדהיייייייייים!!

אין מדהימים יותר מהם בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

אומייייי

מדהים. באמת. חבל שיש את כל הרעשי רקע של הדרקונים האלה או מה שזה לא יהיה. זה פשוט כל כך חדש ומפתיע. ידעתי שהם יביאו משהו שונה, מדהים לשמוע את זה

tool2

New member
../images/Emo41.gif אם תשמעו ממש טוב....

תוכלו לשמוע בהתחלה כזה עוד לפני שמתחיל השיר את האנשים בסאמיט שרים... זה היה בתחילת הסאמיט וג'ראד אמר לנו לשיר (בלי מילים... כמו מה שהיה ב kings and queens) ממש ממש בטון נמוך ולאט לאט לעלות בטונים ואז בסוף כולנו צורחים.. בקיצור מדהים!! אחד השירים הכי יפים שיש באלבום החדש..

DarkSecretLove

New member
ואו זה מקסים!!!

זה רק מגדיל את הציפיות שלי לגבי הדיסק כבר.. לא יכולה לחכות.. תודה רבה שהעלת!!

liron138

New member
משהו יכול לרענן את זכרוני...

מתי יוצא בסוף הדיסק..ומזה סאמיט?!..חחח

בדיסק יוצא ב8/12

והסאמיט זה המפגש שכל המעריצים הגיעו לארה"ב כדי להקליט עם הלהקה קולות רקע לדיסק. וזה רק בשורה אחת. אם תתרגמי את זה לעברית זה יוצא מן כמו "מפגש פסגה"

ShAhArnavonXD

New member
מדהים שונה ושוב מדהים!

לא הגבתי מיליון שנה אבל אני מתעדכנת. אני ממש ממש ממש שמחה לראות שהדיסק החדש הולך להיות שונה..הם ממש יודעים להפתיע ולהפוך כל דיסק למשהו חדש ומעניין... לג'ארד כמובן יש קול מדהים! והליריקה ממש יפה... מצפה להמשך..

גאאדדד להתעלףףף שזהה כזהה מושלםםם../images/Emo236.gif

מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !! גורםםםם ליי להעריךך את האדםם שהוא הדמותת לחיקוויי שליי ברמותתת מטורפותתת למרותת שזהה כברר ברמות עצומותת אצלי מושלםםם !! מושלםםםם !! איןן עליהםםם, ג'ארדד תומו ושאנוןןןן מדהימיים ביחד 3>3> מאוהבתתת 3>

למעלה