אפשר לשתף גם במשהו שמח?

אפשר לשתף גם במשהו שמח?

לנשמה שלי יש היום יום הולדת
הנשמה שלי היום בן 20 איזה כיף שהנשמה בת 29 והגוף כפול +........
אז הולכת להכין לו עוגה ...ומתנות ....ולהתרגש כי הוא כבר ממש גדול.

rolan

New member
מ ז ל ט ו ב ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

לנשמה של יונה וגם...... ליונה קחי לך
ו...
על הנשמה שגדלה לך
יום נפלא לכם

עלמה 3

New member
אין אין אין חגיגה - בלי בלי בלי בלי

בלי בלי בלי בלי...... עוגה...............
איפה איפה איפה איפה איפה איפה ............ העוגה
יום הולדת שמח - נשמה

*יערית

New member
סימן טוב ומזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

וואו איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת האם מותר להרים בבית הזה? הרבה בריאות נחת אושר וגם עושר לא יזיק לאור המצב הכלכלי...... צ'מעי.....מורגש עליך האושר

blonda3

New member
../images/Emo124.gifקולולולו../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

לך ולבנך שחוגג היום את יום הולדתו. שתרווי ממנו הרבה נחת שיהיו לכם עוד הרבה ימים טובים ושמחים ביחד. והנה העוגה-בתאבון

וואו איזו עוגה .....יאמי../images/Emo3.gif

בדיוק כזאת אני רוצה לנשמה............... בלונדוש תודה על כל הברכות והאיחולים גם לך המון נחת ואהבה..........מה-

אכן שמחה גדולה הלילה........./images/Emo6.gif

רולן ,עלמתי ,יערית...תודה על הברכות אני באמת מאד מאושרת ושמח לי הבוקר. יעריתוש ,מה מצב הצביעה? השרירים? הציפורניים? מעוף עזר אתמול או שהוא עדין מחפש את העט? עלמתי...שמעתי שאת אלופת האפיה ...זרקי רעיון לעוגה טעימה ,רצוי שיהיו בה פירות ,כי הנשמה שלי אוהב פרות. רולן ,מה מצב המשובללת? מתי מתגייסת? מקווה שההורמונים יתאזנו לה במהרה..

*יערית

New member
שמחה לשמוע יונתינו....

אני גמורה .......והיום מתחילה משימה מס' 2 חדר של ילדה צביעה גם כן... מר מעוף עסוק בדברים שנקראים=פרנסה... ולא שוכחת...הכנתי לו רשימה למחר

יעריתוש

אל תשכחי לעשות מתיחות,נראה שהשרירים אחרי עוד יום צביעה יתפסו וייתכווצו ,ממש חדר כושר. למה מעוף עסוק בפרנסה? לא חילקתם את השלל באופן הוגן לאחר
הבנק?

*יערית

New member
את יודעת...

אחרי כל העבודה אתמול נסעתי עם הילדים לחברה ומהקפה עברנו לבקבוק יין אדום..פיצה של הילדים היתה זו שמילאה את ביטני בכדי לא לתפוס ראש... אבל כמו שאני מכירה את עצמי..היין עלה טוב טוב לראש.. מאוחר יותר נסיך האושר שלי בא לאסוף אותנו.. נכנסתי למיטה ....ושששששששששששששש לא היה אם מי לדבר
בבוקר סיפרו לי שעשו לי מאסג' כל הלילה.. לא חוצפה מצידו? אפילו לא הרגשתי.....
כן כן הנה סיימתי עוד חדר אחרי ניקיון וצביעה וממשיכים הלאה...זה נחמד לשתף אתכם במה שקורה לי בבית

עלמה 3

New member
סליחה שאני נדחפית ../images/Emo9.gif

פשוט יונה יצאה לקניות (התנצלות) את לא חושבת שאת חוצפנית...... עושים לך מסג' ואת לא מרגישה........ לא מגיבה. חשיפה = שיתוף = פתיחות = טוב לנשמה , זה כמו מסג' לנשמה. עלמה

חחחחחחחח מסאג בלי להרגיש?

את בטוחה שזה היה רק מסאג?............ רק המחשבה שאולי לא הרגשת גם.......................
יעריתוש כמה חדרים נשארו? ראבק אולי תעבדי כצבעית לפחות תעשי כמה גרושים...אה שכחתי שאת לא זקוקה אחרי המפץ הגדול בבנק....

*יערית

New member
בנות תירגענה...../images/Emo12.gif

מאסג' מאסג'.....אבל עד ל........ כי שם מי לא יכולה להרגיש?
מס' חדרים 4.....דירה מערבית, קומה ראשונה.....מה עוד נשאר... אהה יש גם מרפסת
הכל צבוע!!!!!! אבל המלאכה רבה.... בלונדה בואי רגע.... אני לא זריזה.......אני פשוט חיה מלחץ ללחץ

rolan

New member
הורמונים משובללים ../images/Emo60.gif

ההורמונים שלה כרגע בחופשה...
בעוד שבועיים ויום מתגייסת לי השבלולה ואני משתגעת... סופסוף הסכימה לשמוע לעצותינו להתחיל בהכנות לקראת... קניות...
נעלים שעון גופיות גרביים וואווווו מה עושים כולם
אתמול התחלנו בסבב נשמתי עמוק לא אמרתי כלום, במשך 3 שעות בהן הסתובבנו
היא - התלבטה, שאלה, בחרה אני - שילמתי
בכייף מצד אחד אני רוצה שתלך קצת לטעום מהעולם הגדול מצד שני אני יודעת שבעוד חודש (אולי אפילו פחות) אבכה
נתגעגע אליה והיא אלינו אבל ככה זה הגוזל צריך לפתח שרירים ולעוף לעולמו כך גם אנחנו היינו וכך הוא העולם

עלמה 3

New member
יוניצ'קה - אז הנה העוגה -

קשה לי מהעבודה בלי המחברת שלי, אבל משהו שנשלף מהראש......... עוגת תפוחים: בצק - 1/4 1 - כוס קמח תופח. 100 ג"ר מרגרינה. 2 חלמונים 2 כפות סוכר 2 כפות מים קרים ללוש היטב, לשים בתבנית נשלפת 26. לאפות עד הזהבה. בחום 180. מלית: 8 תפוחים גרנד סמיט (חמוצים) לקלף, לחתוך לחתיכות. על האש + 3/4 כוס סוכר (אפשר להוסיף צימוקים) בסוף לפזר קינמון. לשים את המלית על הבצק האפוי. להקציף קצף חזק מ- 3 חלבונים+ 3 כפות סוכר+ 1 סוכר וניל, להקציף טוב ולשים את הקצף על התפוחים. ולתנור ל- 15-20 דקות בערך, עד שמזהיב קצת. בתאבון הזכויות שמורות לעלמה. עלמה

rolan

New member
יונה'לה... נזכרתי ../images/Emo127.gif

שיש מאגר גדול של מתכונים ב ynet אז הנה לך מתכונים
עכשיו אוהי יהיה גאה בי... הוא לימד אותי...
טפו טפו טפו שיצליח

הצלחת רולן,את ענקית

נכנסתי הצצתי ראיתי ואהבתי. בחרתי את העוגה של עלמתי ...נראת קלה ומהירה...רצתי קניתי את המצרכים,ועכשיו לעבודה. תודה מקסימות מהלב.

תודה מסביבוש

תעצרי רגע את ההסתובבות כי מתחיל לי כאב ראש . בואי רגועה וקבלי
יום נפלא ושמח גם לך

למעלה