אפשר לשתף?:)

Lost Lullaby

New member
אפשר לשתף?:)

http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=892&msgid=53942370 ^הודעה שכתבתי לפני חודשיים-שלושה. [אצלי ההודעה לא עולה משוםמה, אולי אצלכם יעלה?] כתבתי שאני רוצה לעבור ביתספר כי היה לי רע בנוכחי, אם אתם זוכרים. Well, עברתי, היום היה היום הראשון בבית הספר החדש
לא ידעתי איזו כיתה אני עד היום בבוקר. באתי ב7:40 למזכירות ושאלתי לאן שובצתי... מסתבר שהיה כתוב להם באיזו הקבצות אני במתמטיקה ואנגלית ובאיזה מגמות אני, אבל לא באיזה כיתה אני... אז ישבתי רבע שעה מחוץ למזכירות בזמן שהמזכירה נסתה לסדר משהו. הייתי אמורה להיות י"א1 [המנהלת רצתה שאהיה שם, בין השאר כי יש לי שם חברים] אבל אני י"א3, שזה לא כ"כ נורא. יש לי שם 5-6 אנשים שהכרתי כבר קודם, מתוכם 2 חברות די טובות שלי אני מניחה. יש שם מישהי שתמיד חשבתי שהיא לא מחבבת אותי... היא נחמדה אליי רק כשהיא צריכה משהו או כשהיא שיכורה
אבל היא הייתה נחמדה אליי היום:) היום הראשון היה די נחמד. מה שכן יקח לי זמן להתרגל, בבית הספר הישן הכרתי חצי שכבה ופה אולי 15-20 איש. נקווה שישאר טוב
שנת לימודים מוצלחת לתלמידים שבינכם
, ותודה על התמיכה אז:)

../images/Emo24.gif

כמו שאני תמיד אומר: בסופו של דבר - הכל מסתדר. הכל. צריך רק לחכות בסבלנות (ולא בסבל). חייכי.

noosh

New member
שיהיה המון בהצלחה../images/Emo70.gif

כשאני עליתי לתיכון, אמנם המשכתי עם השכבה שלי מכיתה ט' (פחות או יותר... תמיד יש אנשים חדשים ועוזבים תלמידים, אבל זו הייתה אותה שכבה), אבל הגעתי לכיתה שלא הכרתי בה אף אחד. הכרתי שמות, ידעתי מי האנשים, חלקם היו איתי עוד ביסודי. פשוט לא הכרתי אותם אישית, לא התחברתי אליהם, והאמת שגם לא ממש אהבתי אותם מהכרויות קודמות. הבנאדם היחיד שכן היה קשור אליי איכשהו הייתה חברה שלי, אלה, שבעבר הייתה לנו היסטוריה די רעה, והיינו מעין "חברות" אבל לא קשורות ממש. אני זוכרת שביום הראשון היה קטע שישבנו במעגל כדי להכיר קצת אחד את השני, מסוג המשחקים של "קוראים לי נועה וחיה שמתחילה בשם שלי היא נמר", וחשבתי לעצמי - "מה אני עושה פה בכלל? זה כ"כ לא מתאים לי, זו לא הכיתה שלי, אני כ"כ לא שייכת". ואני לא בנאדם שרגיל להרגיש ככה. ממש ממש לא. ובכל זאת, הכל הסתדר בסוף. לא, לא נהייתי חברה הכי טובה של כל האנשים בכיתה שלי, ממש לא. יש כאלה שהמשכתי לא לאהוב עד סוף י"ב, שהמשיכו להתייחס אליי די בסנוביות ובמגעילות. האמת היא שנשארתי לא הכי קשורה עד סוף התיכון. אבל התחברתי עם חלקם, אלה נהייתה בין החברות הכי טובות שלי, הכרתי אנשים חדשים, והכי חשוב - הכרתי אנשים חדשים מהשכבה שלי. זה היופי בתיכון - המגמות והעובדה שמתפזרים הרבה לשיעורים שונים נותנת לך אפשרות להכיר המון המון אנשים מכיתות אחרות וממקומות אחרים. הכרתי חברים דרך חברות שהיו לי בכיתות אחרות, חיזקתי קשרים רופפים, והיה לי כיף. את לא צריכה יותר מ-5-6 חברים בכיתה, השאר יבואו לבד. וזהו, סליחה אם בכלל פספסתי את הנקודה שלך, וסתם נתתי לך לקרוא יותר מדי
שיהיה לך המון המון בהצלחה, תיכון זו תקופה טובה ותלמדי לנצל אותה, כי באמת שלשקוע בלימודים ולפספס את כל הקטע החברתי, זה חבל. אני בטוחה שתכירי מלא אנשים, שיהיה לך הכי כיף בעולם

בהצלחה!!!

אני מאחל לך שיהו לך שנתיים כייפות, כמו שאפשר להנות רק בתיכון...

למעלה