תשובה שונה
לפי התזונאית הטבעית שלנו (הילה נווה) - חלמון מבושל היטב מגיל 9 חודשים, ביצה שלמה רק סמוך לגיל שנה אגב, היא גם ממליצה לחכות עם חיטה (כולל מלאה) עד גיל שנה ולפני כן לצרוך כוסמין ואח"כ שיפון שהם מזינים יותר וקלים יותר לעיכול בגלל רמת גלוטן נמוכה יותר מזו שבחיטה אפשר בערב לתת דיסת דוחן, דיסת אמרנט, דיסת אורז - אפשר לטחון אותם במטחנת קפה ואז משך הבישול קצר יותר (כ-10 דקות) והעיכול קל יותר כדאי בפעם הראשונה לתת בשעות הבוקר/צהריים, לתת זמן לעיכול, ורק אח"כ לתת בערב, כדי לא להכביד על העיכול (והשינה.....) עם משהו חדש בשעות הלילה מלפפון מגורר גם הולך טוב עם לחם... קינואה עם עגבניה מרוסקת.... (אני אוהבת דיסות בערב) לדיסת הקוואקר שלה הוסיפי שקדיה ומייפל, אפשר גם חמוציות/צימוקים/תמרים מרוסקים (אם זה לא לפני השינה, אחרת תהיה לך מסיבה...) - כל כך טעים שהיא תרצה...