אפשר מילה על נויורק?
שיר m Well-known member 31/10/14 #2 טוב זה לא ממש עובד לי אז הנה... הם הרגו את נדב!!!!!!!!   הדמות הכי טובה בסידרה הזאת. לא יאומן. אני עדיין מחכה שהוא ייכנס ויפתיע...  
טוב זה לא ממש עובד לי אז הנה... הם הרגו את נדב!!!!!!!!   הדמות הכי טובה בסידרה הזאת. לא יאומן. אני עדיין מחכה שהוא ייכנס ויפתיע...  
Roei152 Well-known member מנהל 31/10/14 #1 יש פורום נפרד לנויורק וברור שאת מוזמנת לדבר חופשי אני הדמות שהייתי הכי עצוב שמתה היא ללאאא ספק ליבי ליבי האמתית לא הציידת למרות שהייתי עצוב גם שאביגיל החליטה לא לקחת חלק בעונה השלישית שמחתי שבכל מקרה לקחה חלק קטן בעונה השלישית ולשמחתי בעונה השלישית לא עשו את המוות כל כך כואב וקשה לצפייה...
יש פורום נפרד לנויורק וברור שאת מוזמנת לדבר חופשי אני הדמות שהייתי הכי עצוב שמתה היא ללאאא ספק ליבי ליבי האמתית לא הציידת למרות שהייתי עצוב גם שאביגיל החליטה לא לקחת חלק בעונה השלישית שמחתי שבכל מקרה לקחה חלק קטן בעונה השלישית ולשמחתי בעונה השלישית לא עשו את המוות כל כך כואב וקשה לצפייה...
שיר m Well-known member 31/10/14 #3 כבר אין פורום נפרד אוקיי אתה צריך להסביר לי על מי אתה מדבר... מי זאת ליבי? אההה מהאי? לא ראיתי את הסידרה הזאת...
כבר אין פורום נפרד אוקיי אתה צריך להסביר לי על מי אתה מדבר... מי זאת ליבי? אההה מהאי? לא ראיתי את הסידרה הזאת...
שיר m Well-known member 4/11/14 #4 העונה הזאת מעולה בחיים לא ראיתי סידרה שהעונה השלישית שלה עולה בכמה רמות מהקודמות... זאת פשוט עונה מצויינת ומותחת ומסקרנת ומצחיקה.   אגב אני דיי בטוחה שנדב לא מת
העונה הזאת מעולה בחיים לא ראיתי סידרה שהעונה השלישית שלה עולה בכמה רמות מהקודמות... זאת פשוט עונה מצויינת ומותחת ומסקרנת ומצחיקה.   אגב אני דיי בטוחה שנדב לא מת