אפשר מקטרת בבקשה?

אפשר מקטרת בבקשה?

אז השבוע האחרון עבר עלי בהיכרות עם תופעה חדשה - בצקות!!!!! שני הריונות בלי בצקות, ועכשיו שבוע 27 זאת סיבה להתנפח בכל מקום, כן, גם בפנים

אז כמובן שישר רצתי למיון של הריון בסיכון, ואין לי שום רעלת, וזאת עוד תופעת לוואי מעצבנת של הריון שלא הכרתי, והיא כאן כדי להישאר לשלושת החודשים הבאים.
ואני כועסתתתתתתתת!!!!!!!!!!! זה פשוט מרתיח אותי! אין תופעה שיכולה לפסוח עלי?
הקאות תשעה חודשים -יש!
כאבי גב? - יש!
צרבות? - יש!
בריחת שתן? - יש!
הפרעות שינה? - יש!
סכרת הריונית? - יש!
פיגמנטציה על חצי פנים? - יש בינתיים רק על חצי פנים! (חצי הכוס המלאה)
אקנה הריוני חמור מהרגיל? - יש!
גודש וגרד בשדיים + התחלת חלב? - יש מהחודש הראשון!
חזרה של סימני מתיחה? - יש!
טחורים? - יש!
כאבי ראש? - יש!
קריזות? - יש!
טפשת חמורה? - יש!
אי סבילות לחום? - יש!
הליכת ברווז? - יש!
התחלה של ברקסטונים מעצבנים במאמץ? - יש!
סימפיוליזיס בשלבים ההתחלתיים שלו? - יש!
אז אולי שכחתי איזה סימפטום, דילגתי אולי על משהו פה, מנסיון הריונות קודמים???!!!!! כן, על בצקות, רק זה עוד היה חסר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והכי פוחדת מזה שברגע שנרגעתי, ושחררתי והרגשתי שאני משתלטת איכשהו על כל רשימת המיחושים הזאת , ואמרתי שההריון הזה הוא עוד בסדר - הנה הסטטיסטיקה מביאה לי את הסטירה עם עוד סימפטום שלא התכוננתי אליו. וזה לא משנה שבינתיים כבר גיליתי שפטרוזיליה זה משתן טבעי, וחצי קילו סלט טבולה מעלים בצקות כמעט לגמרי. עדיין, הסטטיסטיקה השיגה אותי אפילו בקטע הקטן הזה. מה היא רוצה?!

אני רוצה פירוט של מה פסח עלי

למקרה והסטטיסטיקה תכה שוב, שאני אתכונן מראש

טוב, אולי לא פסחו עליך ורק שכחת לציין

אכילה אובססיבית של חמוצים, נזילות דם מהאף (בוקר, ערב, במכונית, במשרד...)...
מקווה שלפחות בסוף כל יום יש לך כמה דקות להניח את הרגליים על כרית ולפוש קצת.
תה סרפד באמת לא טעים... אבל עושה את העבודה

וגם:

* דלקות בכל מיני מפרקים לא קשורים (החל מגיד בעקב ועד לפרקי הידיים, WTF?)
* גרד לא מוסבר באחת הירכיים. כן, רק באחת. מציק ברמה שמעוררת באמצע הלילה
* נחירות (אני מה 'כפת לי לנחור, אבל בן הזוג מעיר אותי כשאני נוחרת לו בפנים
)
&nbsp

יש! שכחתי לרשום

נחירות, פשוט לא אכפת לי עד שאני לא מעירה את עצמי
פלוצים לא נשלטים
מתקרב השלב של גרעפסים פתאומיים (יש איזו נקודה בסרעפת שלי שאם בועטים לתוכה יוצא גרעפס במפתיע וללא אזהרה)
ושכחתי - התכווצויות ברגליים בזמן שינה
וסתם כאבים בכל בגוף, לא משהו דלקתי (את החלק של הדלקת עברתי בהריון הראשון ובינתיים בהבאים לא חזר בעוצמה מלאה)

אה, וממש כדרך אגב - אתמול לאור הבצקות קניתי את הבירקנשטוק הראשון שלי. כן, כזה עם רצועה מתרחבת....

אוקיי, משכנע

נזילות דם היו בקודמים, אבל לא משהו קבוע. סתם נזלת מטפטפת/רצה בזמן בחילה (כל הזמן) זה נחשב? אבל ממש רצה, ברמת ה- אוי, זה טפטף לך על החולצה ומה זה הזרם הזה מהאף?
והגרד הוא פנימי ולא חיצוני ועל כן לא עוזר למרוח שמנים מבחוץ, כן עוזר לסחוט ולשחרר טיפה של משהו מהשד הפנימי.
אכילה אובססיבית זה לא אליי, אני בבחילות חחחח

GonnaB40

New member
גמני גמני!

הנה קבלי:
דליות ב....נרתיק!!! - כלומר ורידים מתנפחים שם בשפתיים למטה שמכאיבים, בעיקר בקיץ ומונעים מהבנזוג כל גישה לאיזור.
קריש דם שחסם חלקית את הטחור וגם לדמם בלתי פוסק מפי הטבעת שיצר כתם אדום בתחתונים והריץ אותי לבית חולים. לשווא.
שתן מסריח במיוחד שגורם לאנשים שנכנסים אחריי לשירותים להגיד לי - למה לא שמת ספריי, ולבנות ששכבו לי על הברכיים לשאול: אמא מה זה הריח המסריח הזה? (מתקלחת כל יום, כמובן)
&nbsp
אחרי כל אלה מסתכלים על השאר בקטנה ממש:
וריד של זקנה לאורך הרגל, שמושך את הרגל בקיץ ומקשה על ההליכה, בריחת שתן, גזים, חוסר יכולת לעמוד ליותר משניה (סחרחורת), חוסר יכולת ללכת מהר יותר משבלול (מכווץ את השרירים בבטן) ועוד ועוד.
&nbsp

הולי קראפ!

אפשר מקטרת אפילו הרבה, הרווחת את זה ביושר!
אצלי יש בצקות רק כשממש חם, למשל עכשיו יצאנו להליכה של איזה 40 דקות והאצבעות שלי נראות כמו נקניקיות.
אגב, ממליצה לך מאוד מאוד להתחיל לשחות. אני חזרתי לשחות מאמצע ההריון בערך וזה גם מונע כאבי גב (אני בהלם שהגב שלי לא עשה לי את המוות בהריון) וגם מאוד עוזר לבריחת שתן.

רונית 294

New member
Omg!

בחיים לא שמעתי על כזה דבר! כל כך הרבה תופעות בו זמנית. אצלי יש גג שבגג עייפות בשליש ראשון ובזה זה מסתיים. בגלל זה אני כל כך אוהבת להיות בהריון. חחחחחח אתמול בייצתי ולא עשיתי סקס כי בעלי חדר הביתה ב 23:00! איזה באסה. חחחחחחח

חחחח רונית....

לא עשית סקס, אבל בעלך חדר הביתה.... אמממ איפה פרויד כשצריך אותו???

רונית 294

New member
חחחחחחחח זה לא פרויד....

זה האוטוקורקט המפגר הזה! ותאמיני לי שאם הוא היה חוזר מוקדם הוא גם היה חודר הביתה. חחחחחחח

אויש הזכרת לי כמה כיף להיות בהריון

ועכשיו באמת, גם לי היתה בצקת קלה. בעיקר הייתי בלחץ בלילות כשהייתי קמה לשירותים והאצבעות היו כמו נקנקיות פתאום והפנים מנופחות.
אם זה מנחם אותך, אז אחרי הלידה בבת אחת תראי מעולה!
כנל לגבי סכרת הריון ש"בזכותה" לא עליתי הרבה

ספרקית

New member
תה סרפד!

עזר לי באופן מדהים עם בצקות.
רק תבדקי שמותר בשבוע שלך כי נדמה לי שאין בעיה אבל אני לא זוכרת בוודאות.

למעלה