אפשר משהו לא קשור???

עיגולית

New member
אפשר משהו לא קשור???

זוכרות אותי? אני לא נכנסת הרבה, אבל קוראת אתכם כל הזמן, הזמן עובר מהר וטוב, והתינוקת שלי כבר בת חודשיים, עבר המון זמן, לא ?! לקראת שבוע הספר אני מחפשת המלצות לספרי ילדים. הבת שלי בת 4, אז אני מחפשת ספרים טובים בשבילה, מה אתן ממליצות?

נושא ספציפי?

כמה שאני אוהבת- אבא בורח עם הקרקס/ אתגר קרת הדודה מיכל/ מאיר שלו הטרקטור בארגז החול/ מאיר שלו מבול, נחש ושתי תיבות/ מאיר שלו (אני מאד אוהבת את מאיר שלו) הקנגורו הכחול של מאיה/ אמה צ'צ'סטר קלארק טרופותי+טרופותי הבת/ ג'וליה דונלדסון- חינני מאד, בייחוד לאור ה"סיקוול" שעשו לו. אצלנו להיט אפילו לבת השנה ו-8 שמשלימה כבר את כל המילים. מאד מומלץ. איתמר מטייל על קירות/ דוד גרוסמן אני וטלי בארץ הלמה/ אברהם שלונסקי

סטיוויה

New member
עוד המלצות

דויד גרוסמן "אל תדאגי רותי" ג'וליה דונלדסון אבל "טרמפ על מטאטא" וגם "לקוף יש בעיה" מרק דלעת(שכחתי את שם המחברת אבל זה ספר מפורסם) "הדלעת המופלאה" של לנרט הלסינג והמלצה לאימהות "מעגל האבנים" של ג'ון דארט למברט. ספר שאי אפשר להניח מהיד.

סטיוויה

אם אהבת את "מעגל אבנים" את תאהבי גם את, "ערפילי אבלון" ו "האוהל האדום" (יש שם קטע מרתק על לידות בתקופת התנך) גם אי אפשר להניח מהיד. ספרי ילדים נוספים: "על חולד קטן שרצה לדעת מי עשה לו על הראש" מאוד מצחיק "הילד חיים והמפלצת מירושלים" מאיר שליו "אז מה זה אלוהים" גיל דלסקי

סטיוויה

New member
תודה

את האוהל האדום קראתי כבר פעמיים0בשני הריונות שונים
) ואת הספר השני אחפש בקרוב.

את אולי מתכוונת ל"הדלעת המופלאעת"

(סתם הייתי חייבת, ככה הספר נקרא אצלנו בבית ע"י יובל, שבטוחה אגב שזה אכן השם שם הספר). ספר נפלא.

סטיוויה

New member
יש לי הערה בנושא הזה

עם כל הכבוד לתרגום החביב,כתבי ד'ר סוס הם דרך נפלאה ללמוד אנגלית.מכיוון שילדיי דוברי אנגלית(אביהם)יש לנו את הספרים באנגלית והם מכיים אותם בע'פ מגיל 3.אני ממליצה לקנות את הגרסה המקורית ולא תרגום.

עיגולית

New member
איזה כיף, גם לי יש בשבילכן

גורילה של אנתוני בראון האריה שאהב תות של תרצה אתר (אולי) פרדיננד הפר אני בהחלט רושמת לי את ההמלצות ואני אחפש את הספרים, בא לי ספרים טובים וחכמים. לגבי ספרים לאימהות, אני חושבת שכבר ארבע שנים לא קראתי ספר לעמצי, חוץ מספרים מקצועיים של העבודה שלי (מעסה רפואית), אני מעריצה אתכם בנות על הקריאה, את האוהל האדום קראתי מזממממממןןןןן

עוד ספרים

מפלצולה/ רחלי בהרל כל סדרת איתמר של דוד גרוסמן דתיה בן דור (בעיקר ככה זה בעברית) שפת הסימנים של נועה זהבה ושלושת הדודים/ מאיר שלו (נדמה לי) תגידי איך קוראים לך מיריק שניר- אם כי היא כותבת בעיקר לקטנים יותר ויש עוד הרבה, רק תבקשי

nitsanem

New member
המלצה חשובה

לחכות עוד שבוע שבועיים בערך - לשבוע הספר. המחירים של ספרות ילדים בד"כ מרקיעי שחקים. פעם בשנה אפשר לקנות אותם במחירים סבירים וזה ממש אוטוטו. גם למי שמוקדם קצת מומלץ להצטייד עכשיו.

למעלה