טריאקי בייתי
מתכון לטריאקי בייתי
פעם אחת תכינו יותר לא תתקרבו לזה המסחרי..
חומרים
(לצנצנת של 150 מ"ל):
חצי כוס (120מ"ל)
סויה יפנית איכותית (יאמאסה)
חצי כוס (120 מ"ל) מירין כדאי לבחור בכזה מתוצרת יפן
4 כפות (60 גרם) סוכר לבן
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בסיר קטן ומרתיחים על להבה נמוכה,
מנמיכים את האש ומבשלים על בעבוע עדין 20 דקות.
בזמן הבישול מערבבים מידי פעם ומסירים את הקצף שצף על פני הנוזל. מקררים.
מתכון של רונית לניאדו תירוש