אפשר סקר קטן?

Russet

New member
אפשר סקר קטן?

זה לא סקר מוכן, סתם מסקרן אותי לדעת אם אנחנו השרוטים היחידים בענייני משפחות... האם אתם גרים בבית? קרי עם המשפחה כולה או בבית משלכם? במידה וכן, האם אתם גרים עם האחים שלכם? כמה פעמים יוצא לכם לדבר בשבוע, בין אם זה לראות אותם או בטלפון? שיחות סתמיות או סיפורים קורעי לב ועידכונים ארוכים? כמה זה שונה לשמור על קשר עם אח שגר בבית אחר? האם אתם חושבים שההורים שלכם תרמו לקשר טוב\לא משהו עם האחים שלכם? שאו ברכה

ברוררררררררר שאפשר ../images/Emo9.gif

אני גרה עם בן זוגי, קרי לא עם המשפחה שלי. בד"כ עם האחים שלי לא יוצא לי לדבר, עם אח שלי פעם בשבוע בערך ולפעמים גם את זה לא, ועם אחותי בד"כ מדברות במסנג'ר או פעם בשבוע-שבוע וחצי בטלפון. בד"כ זה שיחות סתמיות עם אחי ועם אחותי זה יותר עדכונים וכו' כי היא גרה בחו"ל. האמת שהקשר ביני לבין אח שלי לא היה טוב גם ממקודם והתרחקנו עוד יותר בגלל היציאה שלי מהבית, אבל עם אחותי הקשר השתפר כי גם בביקורים שלה בארץ אני לא צריכה לישון בסלון ויש לי את הדירה שלי והיא גם רואה בי אדם בוגר יותר אז היחסים נהיו הרבה יותר טובים, יש יותר דברים משותפים. לדעתי, ההורים שלנו לא ממש תרמו לקשר עם האחים וכרגע לא ממש מתחשק לי לפרט על זה. תודה על הסקר הנחמד

Russet

New member
אני אענה

בתיכון לא גרתי בבית, אני לא אפרט יותר מדי מבחינת תאריכים כי זה כבר הופך ממש לאישי אבל כשהגעתי לתיכון העדפתי פנימיה (פרטית עם שם ממש מעולה ובכלל במגזר הדתי) כך שהשארתי את אמא שלי בלי עזר ועם 3 פעוטות בבית. בדיעבד היא אמרה לי למה הסכימה שאהיה רחוקה ואחזור אחת לשבועיים ואני מעריצה אותה על זה, לא חושבת שהרבה אמהות היו חושבות 'לוותר' על עזרה זמינה ובן נוער אחראי כדי שיוכל ללמוד בשקט ולא יופרע ע"י ילדים קטנים בבית. לצערי זה מה שגרם לי לא להתגייס, הרגשתי חלל מאוד גדול ברגע שסיימתי ללמוד והייתי צריכה את המש' שלי, האחיות הקטנות שלי מכירות אותי כאחות שמגיעה פעם בשבועיים-שלושה, תמיד מביאה דברים מגניבים ויש לה מחשב ופלאפון חופשיים אז אפשר להוריד מה שרוצים ולגלוש חינם, השנתיים שכן גרתי רציף בבית ועזרתי להורים שלי היו משמעותיות לקשר שלנו. עם הגדולה ביניהן היה לי חרא של קשר, ההורים שלי בנו בית ותיכננו ל3 ילדים והתפלק להם ההיריון האחרון כך שעד עכשיו בית שהיה אמור לשמש 5 אנשים משמש 7 וזה לא נוח בשיט, אנחנו צריכות לגור באותו חדר או שאחת מאיתנו צריכה לישון עם ילדה קטנה וזה לא לעניין, אבל אין מה לעשות ועד שההורים שלנו לא יזכו בלוטו לא נעבור דירה או נבנה עוד קומה (הם לא בונים עוד קומה כי סבתא שלי רוצה לגור שם וממילא לא תיתן לנו את האפשרות) אמא שלי עזרה המון בחיזוק הקשר ביננו, אני לא יודעת אם זה היה במודע או לא אבל אני מרוד קרובה אליה ואל הגדולה בגלל הגישור והפישור שלה, למרות שאחותי בסדיר אנחנו משתדלות לדבר המון, גם אם לא טלפונית בהודעות כל יום או יומיים להתעדכן שהכל תקין- בשבילה הייתי נוסעת מקצה העולם לקצה השני אם אדע שהיא צריכה אותי- החבר שלי קצת לא אוהב את זה וחושב שהיא מפונקת אבל יש לי את הסיבות שלי לכך.

וואו חתיכת סיפור יש לכם ../images/Emo13.gif

בנות כמה האחיות הצעירות
אתם משפחה דתית

למעלה