אפשר עדכון סופר-אופטימי (או הנחישות משתלמת)

Bacio

New member
אפשר עדכון סופר-אופטימי (או הנחישות משתלמת)

המור והקינמון יונקות בו"ז. אומנם רק בבוקר (כי בשאר היום במידה ואני איתן, אני מעדיפה לתת לכ"א קצת זמן הנקה-איכות עם אמא, ושהשנייה תקבל בקבוק, כך שיהיו שתי ילדות רגועות). ובערב, הן (לפי התור הדו-יומי) נרדמות עלי בהנקה, ובלילה, אני מניקה אותן, ולא מחממת בקבוק.

אני לא בטוחה שהייתי ממליצה לכ"א ל"התאבד" על הנקה בצורה הזו (אני מרגישה ששלושת החודשים הראשונים עברו עלי תחת ערפל של שאיבות), אבל אישית, אני מאמינה שזו המתנה הכי טובה שאוכל לתת לבנותיי שתלווה אותן לכל חייהן (מע' חיסונית משופרת).

אני מקווה שאצליח להתמיד בשאיבות (בסיבוב הקודם התחלתי לשאוב לבאנדליקו רק בשלב הזה), ושאני אוכל לכתוב עוד הודעת עדכון משמחת בעתיד (אע"פ שהגעתי ליעד המקורי שלי, פחות או יותר, אז אני לא יודעת לאן לשאוף הלאה).

המון תודה, למדתי המון מהפורום הזה (אל דאגה, אני לא מתכוונת ללכת בקרוב, אבל התודה מגיעה לכולכן).

שלישה6

New member
איזה יופי, כל הכבוד!

ואני מסכימה איתך שזה לא מתאים לכל אחת, אבל כל אחת שמצליחה להניקף ולו לתקופה קצרה, זה הרבה יותר מלא כלום.

ברכות ושרק ימשיך ככה

איזה יופי של עדכונים

הי BACIO

איזה יופי של עדכונים!!!

כל הכבוד הגעת עד הלום!!! זה כלל לא מובן מאליו ובוודאי לא פשוט.
רק שתדעי - שההנקה היא הרבה מעבר למערכת חיסונית משופרת. יש כל כך הרבה דברים שהן מקבלות מעבר לזה שהמתנה שאת נותנת להן היא מדהימה!!

שיהיה בהצלחה בהמשך,
המשיכי לעדכן אותנו.

למעלה