אפשר עוד שאלה?

Mandy18

New member
אפשר עוד שאלה?

עכשיו אני בעונת המבחנים ואני מאוד מבולבלת. אני לא מבינה מדוע כאשר אני משקיעה כל כך בלימודים למבחנים התוצאות לא משהו ועם זאת כאשר אני לא משקיעה אני דווקא מקבלת ציונים לא רעים. בנתיים עשיתי שני מבחנים (ועוד אחד נשאר ליום שישי) ולמדתי אליהם + כתבתי סיכומים ואחר-כך שיכתבתי לסיכומים יותר קטנים ואחרי המבחן יצאתי בתחושה שאני מפחדת שלא נכשלתי כי לא היה לי זמן לכתוב את הכל. אז מה השאלה שלי? מדוע זה קורה? מדוע אני לא מקבלת תמורה להשקעה שלי. זו השנה האחרונה שלי ואני מפחדת להכשל כי ז"א אצטרך לחזור שנה הבאה בגלל מקצוע אחד או שניים ולא אסיים עם כולל. זה מאוד מדאיג איתי. יש איזשהו מסר בקשר ללימודים שלי? תודה רבה!

Mandy18

New member
אהה והפרטים שלי

אולגה, בת אנה תאריך לידה - 13.12.1985

ומה עם מועדי ב'

המסר זה שלמרות שזו שנתך האחרונה את צריכה למקד את הלימוד על סינונים..כלומר תמצות העיקר בכל דבר, ונראה שמשהו מתריד אותך שלא מתחום הלימודים, כמו כן... אז תנסי לעשות תרגילי נשימה למיקוד...ותקחי חפיסת שוקולד ומים לבחינה לשיפור הריכוז..את תסיימי בסדר...(מספיק 65 כדי לעבור לא...???)

Mandy18

New member
לצערי אין אצלינו מועדי ב'

נכשלת בפעם הראשונה - צריך לחזור לעשות את כל הסמסטר. 65 יהיה מצויין! אני חושבת שמה שמטריד אותי לא מתחום הלימודים זה הבריאות שלי - אבל יום שישי מבחן אחרון ואז יהיו לי 3 שבועות לטפל בזה וסמסטר שני. תוכלי להגיד לי עוד קצת בקשר לתרגילי הנשימה? איך לעשות אותם? ואני בהחלט אתמצת את העיקר במבחן שוב תודה!

טוב זה מסביר לנו הרבה מהתמונה לו?!

משל: תחשבי שיש לך שני ילדים..לאחד תתני המון יחס ולשני לא..את יודעת מה יקרה?! זה שלא נתת לו תשומי....יתחיל להפריע כדי לקבל יחס.... זה הכל מפני שאמרת לעצמך סדר עדיפות עליון אני לא אתייחס לבעיה הבריאותית..הלימודים מעל הכל... הגוף שלך זועק "הצילו"....לפחות תקדמי את הנושא ותבקרי את רופא המשפחה ותקבעי בדיקות לאחרי המבחנים..ואז תראי איך תהיי הרבה יותר שקטה באופן מיסתורי (כי עדיין לא תדעי את תוצאות הבדיקות) על הדחקה משלמים מחירים כבדים... והנשימות? את מכירה נשימת בטן?! הבטן היא מרכז האנרגיה הכי עצום בגופנו, שימי יד על הבטן בקו של השרעפת ומטה ונשמי כך שהבטן תתמלא כמו בלון... תמלאי בשאיפה(הכנסת האויר) רגילה והאריחי את הנשיפה(הןצאת האויר) לקצב איטי..רצוי עם שתיים שלוש הפסקות באמצע.. קשה ללמד נשימות באינטרנט...אם לא הבנת תחפשי איזה מישהו שעושה יוגה..הוא יסביר לך את כוונתי... בהצלחה בבחינות
(ואל תשכחי משהו מתוק ומים..המוח ניזון מסוכרים..והמים זה כדי שההדרכה שלך תוכל לעזור לך יותר טוב...כי גם מי שלא מודע לכך מתקשר עם העצמי הגבוהה ועם הדרכתו..כל הזמן..ומים מאפשרים זרימת 'חשמל'בגופנו)

Mandy18

New member
אני יודעת! ומרגישה ממש רע שאני מזניחה את

הבריאות. לפחות נשאר רק יום אחד!!! אהה ואיזה קטע שדווקא אמרת את מספר 65 - כי אני מקווה להשיג את זה כממצוע הציונים שלי (חסרה לי נק')

למעלה