אפשר עזרה בשעה כזאת?

אפשר עזרה בשעה כזאת?

נגן חדש, ניסיתי להעביר אליו שירים מהמחשב סך השירים לא עלה על כ20 שירים והגודל הכולל 81mb הנגן הוא של 1G כל פעולה שאני מנסה עכשיו לעשות, מופיע לי DISK ERROR למה? למה? למה? ברור לי שביצעתי משהו לא נכון, זה גם מציע לי במחשב לאתחל את הדיסק (מופיע כ-G) מישהו? משהו? בבקשה

weird dust

New member
התשובה תהיה מותאמת לשעה

אני מצטער היא לא תהיה יותר מידי מסבירנית. תיפתחי תיקיה חדשה ותכניסי אליה את שאר השירים הכל יסתדר. לנגנים האלו יש הגבלת שירים בכל תיקיה וזה הפיתרון. אם הבעיה ממשיכה תיכתבי וניראה מה ניתן לעשות.

weird dust

New member
ניסית את זה?

לא יהיה יותר ארור, מה שיקרה זה שאתה מעכשיו כל פעם שאת מקבלת דיסק ארור את פותחת תיקיה חדשה ומעבירה אליה את שאר השירים.

אוקיי אז ככה:

יצרתי תיקייה חדשה וניסיתי להעביר אבל הבעיה שלי כרגע שזה מודיע שדיסק G אינו מאותחל והאם אני רוצה לאתחל. מה לעשות? לאתחל?

weird dust

New member
אני צריך לבדוק דברים

זה כבר יותר מסובך. אם יש לך נגן ג'נרי לא אמורה להיותבעיה אבל אני לא יודע מה יש לך.

OniOn Of a dOwn

New member
נראה לי שניתקת אותו באופן לא בטוח

תתקשרי לתמיכה אם יש דבר כזה או לאחריות אם יש דבר כזה אין לי מושג אם כדאי לאתחל או לא. בכל מקרה - אם אין תמיכה או אחריות אני לא חושב שיש לך מה להפסיד אם תפרמט... איזה מכשיר יש לך? אולי יש כאן אנשים עם המכשיר שלך, הם יוכלו לעזור לך..

תודה לשניכם

זה מכשיר SAFA מדגם: MP-3206 מוכר לכם אולי? יש אחריות שנה, רק אתמול קניתי אותו מה זאת אומרת ניתקתי אותו? אף פונקציה לא עובדת חוץ מהרדיו לחיצה על שאר הפונקציות כותבת לי DISK ERROR גם ככה בא לי לבכות בבקשה אל תגידו לי שהרסתי אותו..

עידכון....

אז הצלחתי לאתחל וזה באמת מה שהיה צריך. אח"כ ביצעתי סריקה לדיסק וחילקתי את המוזיקה לתיקיות והעתקתי אותם לנגן. אומנם מראה לי את שמות השיר בג'יבריש (בגלל שכתוב בעברית) אבל שומעים יופי. אני גאה בי. תודה תודה תודה לכם ולי שאני עקשנית נורא. לילה טוב סוף סוף.

weird dust

New member
הבעיה שהבעיה תחזור

אני הבנתי אחרת את השאלה ועניתי אחרת. בכל מיקרה את חייבת לנתק באוםן בטוח את הנגן. אני יכתוב על זה מאמרון. במאמרים יש על האייפוד.

למעלה