itaikadosi
New member
אפשר עזרה ../images/Emo13.gif היי.. אז ככה יש לי בעבודה חידון על האוס.. ומי שזוכה נכנס להגרלה עם פרס שקשור לסדרה.. עכשיו יש שאלות אמריקאיות ואני לא סגור עליהם... עכשיו בגלל שאתם בטח יודעים הכל אבל הכל על האוס אני ישמח אם תעזרו לי ../images/Emo13.gif אז אלו השאלות 1. מה הקשר הישראלי של הסדרה? * יו לורי, שמגלם את ד"ר האוס, נשוי לישראלית באחד הפרקים נוסע צוות המרפאה לישראל ליוצר הסדרה יש שני אחים רבנים, המתגוררים בארץ נועה תשבי התארחה באחד הפרקים 2. היכן נמצא בית-החולים של "האוס"? * לאס-וגאס לוס-אנג'לס לונדון ניו-ג'רזי 3. מה שמה האמיתי של 13? * ד'ר אליסון מוס ד'ר אליזבת יוז ד'ר רמי הדליי ד'ר ג'סיקה מקפי 4. מי הסדרה שעקפה השנה את "האוס" בתואר הסדרה הנצפית ביותר בעולם, בו החזיקה עד עתה? * "מד מן" "CSI" "המשרד" "אחת שיודעת" 5. מי הגיבור הספרותי שדמותו של האוס מתכתבת עימו? * דון קישוט רובינזון קרוזו ד'ר דוליטל שרלוק הולמס 6. מי השחקן ששקלו יוצרי הסדרה ללהק כד'ר האוס? * דניס לירי ג'ון האם בן אפלק סטיב קארל 7. מה מתכנן כוכב הסדרה יו לאורי להוציא בקרוב? * ספר ילדים אלבום בלוז קולקציית בגדים בושם 8. מה שמו הפרטי של האוס? * אנתוני ג'ונתן גרגורי ג'ואל 9. מה המוטו של הסדרה? * "חייה ותן לחיות" "חיוך הוא התרופה הטובה ביותר" "כולם משקרים" "זה לא מדבק" 10. באיזה תואר מחזיק יו לורי, כוכב "האוס"? * הגבר הסקסי ביותר בטלוויזיה השחקן הכי מרוויח בסדרת דרמה אמריקאית הרווק הכי מבוקש בהוליווד הבריטי הכי מצליח בארצות-הברית