אפשר עזרה?

E נס

New member
אפשר עזרה?../images/Emo101.gif

עכשיון אחרי השגת ההישג האדיר הזה, אנחנו - חברות מועדון הביציות רוצות גם הישגים. [להכות בברזל כל עוד הוא חם?] איך אפשר לקבל עזרה מהמטה על הנושא שלנו? איך לפעול? [אנחנו ירוקות לגמרי..] איך מתחילים?

זאת צביעיות לא להמשיך את התנופה

לדעתי זאת תהיה צביעות מצידינו לא להמשיך את את התנופה וכמו שאינס ציינה פה "להכות על הברזל כל עוד שהוא חם"
למרות אשיתי ואני תרם הגענו לשלב ה- IVF (אנחנו עדיין מבצעים הזרעות IUI) אנחנו תמכנו במאבק של התנועה הזאת. תארו לכם שאם אנחנו היינו נכנסים להריון אזי יכולנו להגיד שזה מאבק לא לנו ושהם ילחמו את מלחמתם שלהם ואנחנו בשלנו הרי יש לנו ילד בדרך (הלווי וזה היה כך). הזכות להורות, לדעתי, לא צריכה להיות הזכות לקבל סיוע לעבור את תהליך IVF אלא "הזכות להורות" נקודה
ללא קשר לדרך או טיפול. הרי לא חייב להיות קשר בין גניטקה (למרות שבתרומת ביצית עדיין נשאר החלק הגנטי של האב) לבין הורות ולדעתי זה צריך להיות שלב הבא. מלח

E נס

New member
מועדון הביציות-להשתרשר../images/Emo39.gif

בואו נשתרשר לפה או למסר. כמה אנחנו בפורומים? אינס

שווערצה

New member
זה כלל לא משנה כמה בנות יש במועדון

המטה ימשיך לפעול גם אחרי שהמאבק בגזירות הכלכליות יסתיים ! כבר התחלנו לפעול בנושא תרומת הביציות, במסגרת המאבק הנוכחי ונמשיך במלוא המרץ בעתיד

רחל5

New member
אתה מתפרץ לדלת פתוחה

אלה בדיוק המחשבות שעוברות בראשם של אנשי המטה בימים אלה.

זאת לא התפרצות

לא התכוונתי להתפרץ . ואני שמח שלדת זו פתוחה ומוכן להיכנס בה ולעזור. מלח

קודם כל מתחילים באיסוף נתונים

כמו: כמה נשים נזקקות לתרומת ביצית, כמה ביציות נתרמות בכל שנה בארץ, כמה עולה טיפול בתרומת ביצית, כמה נשים היו מפחיתות את כמות הניסיונות שלהן להרות מביצית שלהן לוּ היו יותר תרומות ביצית בארץ (אני יודעת שזו שאלה קשה אבל אפשר לתת הערכה ואנחנו הרי עוסקים כאן בשאלות קשות שחייבות להישאל) ובכך בעצם יש חיסכון כספי, למרות שלכאורה זו תוספת תקציבית. אחרי שיהיו נתונים, צריך לבחון אל מי פונים בעניין - לטעמי יש כבר כתובת שהתחילה את התהליך, צריך רק לתת איזה חיזוק ודחיפה קדימה.

למעלה