אפשר עזרה
?

Jagged chaos

New member
אפשר עזרה ../images/Emo4.gif ?

קניתי היום MP3 של Ergotech של חצי ג'יגה. המוכר אמר (או שאולי סתם בילף לי בשכל?
) שיש בו אופציה לראות את הלירקס של השיר שמתנגן... כאילו זה יורד שתי שורות כל פעם. מישהו יודע מה העניין? כי העברתי שירים ל- MP3, וזה לא ממש קורה... צריך איזו תוכנה או משהו כדי שזה ייקרה?
בתודה מראש

Jagged chaos

New member
אוי נו.. בחיית עזרה.. אני לא מוצא

חיפשתי ואני באמת לא מוצא... שאלות נפוצות - חיפשתי... לא ממש מצאתי... לפחות קישור למאמר\למקום שזה נמצא
בבקשה

TheRealDeal

New member
אופס.. מצטער..

יש גם בשאלות הנפוצות, אבל לא ממש מוסבר שם על איך להוסיף ליריקס... יש גם מאמר. תהנה

סליידר

New member
היי יש לי שאלה

אם שומרים את מילות השיר בתוך תג lyrics בתוך השיר עצמו... זה גם יעבוד?

סליידר

New member
זה זה:

טוב... קודם כל אל תיבהלו.. זה כולה נגן קוד פתוח מגניב בשם foobar עם המון אופציות להתאמה אישית ... רק צריך הרבה זמן בהתחלה כדי להבין מה הולך עם מה. קיצר, אם תסתכלו בתמונה, זה שיר של אואזיס שיש לי, ויש בו גם את המילים של השיר, בתוך התג. ככה אני יכול לראות את המילים של השיר בזמן שאני שומע (כמו בתמונה למעלה), אגב זה לא חובה שזה יהיה תג בתוך השיר, זה יכול להיות גם קובץ lrc כמו שדובר פה. אז זה התג בתוך השיר. אם אתם רוצים להוסיף לבד תג בתוכנה לא כמו foobar, פשוט צריך תוכנה שעושה דברים כאלה.. כמו tag&rename, או mp3tag, או godfather . בכלל זה טוב שהכל יהיה מאורגן ומתויג.. ככה אני אוהב.. תהנו.

יאיר B

New member
תודה על ההסבר ועל שם התוכנה

קישור להורדה של התוכנה הוכנס לקישורי הפורום. אשמח לקבל ממך מדריך לשימוש בתוכנה (אם אתה רוצה כמובן
). אני לא יודע אם זה יעבוד בנגנים ג'נריים (לפותח השרשור יש ארוגוטק). אני ידוע שזה יכול לעבוד באיריבר H300. יקח לי כמה ימים להבין איך התוכנה עובדת ולשחק איתה קצת, כך שלצערי אני לא יכול לענות לך עכשיו.

סליידר

New member
מדריך בעברית...

מדריך בעברית... לא נראה לי שזה ייצא לפועל.. זה לא כלכלי
. סתם, אין אפילו מדריך באנגלית.. כאילו, כמובן שיש דברים אבל הכל מאוגד בפורום מיוחד של התוכנה, ובעוד עוד שירשור מיוחד מהאתר neowin. אם אתה הולך לחקור את התוכנה, אני מציע שתבקר שם: hydrogenaudio neowin thread בהצלחה!

למעלה