אפשר עזרה?

• פותח הנושא DC89
  • פורסם בתאריך

DC89

New member
אפשר עזרה?

מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה הולך עם מאמן כושר אישי? מה המחיר? אם יש אפשרות לעצב את הגוף בעזרתו? ואת הרקע בכללי? אני חייב להתחיל לפתח את הגוף ואני לא מצליח להתמיד בחדרי כושר ואני לא מוצא אימוני כושר בשחייה. תודה לעוזרים.

johnniewalker20

New member
תשובות

"מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה הולך עם מאמן כושר אישי?" - אתה מוצא מאמן שנראה לך , נפגש איתו לפגישת היכרות שבה הוא לוקח ממך את כל הפרטים הנחוצים (היסטוריה רפואית, בדיקה גופנית ומדדים אנתרופומטריים,מטרות ויעדים וכו'),ומתחילים להתאמן על פי תוכנית האימונים שהמאמן בונה עבורך. אתה יכול לשלב אימונים עצמאיים ואימונים עם המאמן או לחילופין ,לבצע את כל האימונים איתו. "מה המחיר? " - ממה שאני ראיתי, מחירים נעים בין 130-300 ש"ח. כמובן שיש יוצאים מהכלל לשני הקצוות. "אם יש אפשרות לעצב את הגוף בעזרתו?" - "לעצב" את הגוף ניתן בשתי דרכים : חיטוב (ירידה באחוזי השומן) או היפרטרופיה (עלייה במסת שריר) , בדרך כלל לא ניתן לעשות את שניהם במקביל, אבל למתאמנים מתחילים שמורה הפריווילגיה של ירידה באחוזי שומן תוך כדי עלייה במסת שריר. חשוב לציין ,שכל הנושא תלוי ברובו בתזונה שלך. זה באופן כללי. אתה מוזמן לשאול שאלות יותר ספציפיות. יוני

AviadTheCoach

New member
תשובה+נשלח מסר

כמו שציינו לך טווח המחירים בין המאמנים השונים הוא רחב מאד. להשוות מאמנים לפי מחיר, לא אומר כלום על המאמן והתוצאות שתקבל . תצטרך להשוות את המוצר ואת התוצאות, מה תוכל לקבל אצל כל אחד מהם. מי יביא אותך בדרך המהירה ביותר (וללא פציעות) והבריאה ביותר למקום שאתה רוצה להגיע אליו.

למעלה