אפשר עזרה

nanosh7

New member
אפשר עזרה

חתמנו לחברת אביזרים, ומסרנו שיק פקדון 5000, החברה לא הסיעו אותנו, ולא עשו כלום חוץ ממילוי טפסים. לאחר שחשדנו מעסקנאות הסוכן והחברה, החלטנו לעבור לחברה אחרת.
ביקשנו את השיק בחזרה, אבל התנו בתשלום 2500 ש קודם..!!! לציין שנית שהם לא השקיעו כלום בנו מבחינת הסעות!! האם זו לא סחטנות והפחדה?? האם מקובל וחוקי דבר כזה?? האם צריך להתלונן בביטוח לאומי?? תודה מראש

yoelbeker

New member
לפני שחותמים עם מאבזר חותמים הסכם מה כולל השרות מעבר לאבזור

החברה לא מחוייבת להסיע אותך, או אופילו למלא לך טפסים אלא אם סוכם כך מראש בכתב.
החברה לקחה אותך בחשבון בתכנון העבודה ואולי גם הזמינה איבזור, או כמו שכתבת, מילאה טפסים ואולי אפילו הייתה בקשר עם ביטוח לאומי, זה לא שירות חינמי, וביטול העיסקה גורם נזק...

nanosh7

New member
תודה ..אנו עדיין בשלב הזמנת רכב מהסוכנות ועדיין לא קיבלנו..

הסוכן התחיל לשחק אותה ועסקות מאחורי הגב במכירת הרכב הישן ואנו הרחתי משו מסריח ואי אמינות..ולא מוכנים להתעסק עם חברה כזו...זו הסיבה..ואין להם כל נזק..חברה כזו מחזיקה מלאי ובסך הכל מרכיבים מעלון ..רוצים להעניש אותנו ולסחוט..

yoelbeker

New member
איוני יודע מי החברה אבל ברגע שחתמת ומבטלת את גורמת נזק

זו הסיבה שנותנים דמי רצינות...האמת? כשאת חותמת על הסכם ונותנת דמי רצינות אוטומטית נכנסת לסידור עבודה עתידי, לדברייך אפילו מילאו בשבילך טפסים לביטוח לאומי..ואולי פעלו גם מאחורי הקלעים אני במקומם הייתי לוקח את כל הסכום...הייתי עצמאי בעבר ויודע מה קורה כשמתבטלת הזמנה....

ודבר חשוב!!!!! לפני שחותמים עם מאבזר בודקים, ויש הרבה מה לבדוק ולסכם יש אחד שצריך הסעות לוועדה השני לימוד נהיגה עם איבזור, השלישי הלוואת גישור, הרביעי סתם מתנות, אחר טרייד אין,יש לציין סיום האיבזור ועוד ועוד.......מניסיוני רב השנים כל המאבזרים אותו דבר...ברגע שחתמת תחפש אותם, יש נכים מרוצים ממאבזר אחד...הנכה השני מרוצה ממאבזר אחר...והשלישי מאוכזב משניהם....ושוב..כולם אותו דבר!!!!...לכן חותמים מראש הסכם מה כולל השרות שלהם,

למעלה