אפשר עצה?

P E T E K

New member
אפשר עצה?

העלתי עכשיו מוצר חדש, קופסא חמודה שאפשר להדפיס ולהכין כאריזה למתנה קטנה. אין לי מושג אם יש לזה ביקוש, אבל החלטתי לנסות. http://www.etsy.com/listing/59904746/printable-christmas-gift-bag-by-petek מה דעתכן על המחיר? מה לשים כתמונה ראשית? צירפתי צילום שמורכב מ4 תמונות - כדי להמחיש שיש מדריך שמצורף להזמנה.- האם זה חוקי לשים תמונה שמורכבת מכמה צילומים של המוצר? ורק אם יש לכן זמן, אתן מוזמנות לקרוא את הפרטים שכתבתי על המוצר ולהעיר כרצונכם/ן. תודה

מנסה

מבחינתי - מקסים!!!!! ויהיה ביקוש! מחיר סביר, מכיון שניתן להדפיס את זה הרבה מאוד פעמים.... אבל מכיון שאין לי מושג בזה, אז קטונתי. מותר צילום שמורכב מ4 תמונות. לגבי התמונה האחרונה - תקטיני אותה ותוסיפי WATER MARK ליתר ביטחון. את יכולה להוסיף שתמיד תשמחי לעזור במקרה של "תקלה" בהרכבה... ובמידה ויהיו כאלה, תוכלי לשפר את ההסבר. מבחינתי.... תכיני עוד אופציות "the more the merrier" בהצלחה

P E T E K

New member
תודה רונית !!!

הוספתי חתימה ואת צודקת לגבי המשפט במקרה של תקלה, יטופל! מקווה להכין עוד אופציות, אם תהיה התעניינות :) התמונה הראשונה או השנייה כראשית?

הן שתיהן מגניבות

בשתיהן יש נקיון. זו עם היד היא FRESH והשניה מקסימה ואלגנטית. יש לי רעיון!!! תפצלי את המוצר, תעשי ממנו שניים - אחד כמו שזה - עם הצבע הטורקיזי והמוצר החדש - CUSTOM - צבע לפי הזמנה ותתני שילובים (תקחי דולר יותר
) משהו כזה....

E i t a n 47

New member
הנה

1.כדאי גם בכותרת להוסיף שזה PDF File 2. כתוב משלוח רק לישראל, למה? 3. ראיתי הרבה שמפצלים תמונה, נראה שאין בעיה 4. לגבי המחיר נראה סביר ,בעיקר שאפשר ל"ייצר" כמה שרוצים. 5 כדאי לך לשכפל כמה כאלה כדי שאם יקנו זה לא יעלם. 6. הצמונה הראשית נראית בסדר בהצלחה

E i t a n 47

New member
זה כן משנה-גם אם אין דמי משלוח

תמיד יהיו אנשים שיראו שכתוב רק לישראל ולא יזמינו

P E T E K

New member
אי אפשר למחוק מהיכן המשלוח

ניסיתי לכן מצויין שזה מישראל

E i t a n 47

New member
צריך שיהיה רשום בסעיף

Ship to :Everywhere Else ולא רק לישראל, זה מטעה מזמינים פוטנציאלים זו דעתי בכל אופן...

E i t a n 47

New member
כדאי לך לבדוק גם לגבי הפריטים האחרים

דרך אגב,ניסיתי פעם לקנות ממישהו שהגדיר ship to usa והמערכת לא אפשרה לי בגלל שאני מישראל. בהצלחה

RolyzCreations

New member
הבעיה היא לא מאיפה נשלח אלא לאן נשלח

למרות שאין מחיר משלוח כדאי לשנות כפי שאיתן כתב.

tamtamdesign

New member
רעיון מבריק וביצוע מעולה

בנוסף לכל מה שאמרו, תוסיפי בטקסט שהקובץ שמקבלים הוא ללא ה water mark...

E i t a n 47

New member
עוד עצה

נראה לי שאפשר להדפיס את הקופסא מהתמונה....ואולי אני טועה , אולי כדאי לכתוב על זה Sample או משהו דומה. מה זה A4 200g-280g ???

P E T E K

New member
התמונה לא איכותית ויש עליה חתימה

A4 200g-280g זה עובי הנייר שרצוי להדפיס בשביל האריזה. כנראה הניסוחים שלי לא מדוייקים, צריכה לעבור על זה וכייף לשמוע פירגונים! לא הייתי בטוחה שזה רעיון טוב ושאנשים אולי יעדיפו לרכוש אריזה מוכנה.

glassarah

New member
עצה

תבדקי את אי-ג'אנקי... הם מעולים למכירת קבצים דיגיטליים. ממליצה בחום. http://www.e-junkie.com/

P E T E K

New member
אממ.. מה זה האתר הזה?

תוכלי להסביר לי במשפט אחד-שניים ? רק לראות את כל הטקסט שצריך לקרוא עשה לי כאב ראש

לימיצ

New member
2 הפני שלי...

במקום MAKE IT YOURSELF תשתשמי ב Do it yourself ותתיגי את זה גם עם המילה הזאת וגם עם DIY

למעלה