אפשר פרומו קטן...?
T Tami661 New member 31/10/05 #5 גררררררררר אוחתק../images/Emo46.gif הפעם החלטת לחסל אותי סופית, הא? אבל... מה שלא הורג רק מחשל
E ennicka New member 31/10/05 #6 לא לא תמי..שינו את המשפט... אל תאמר "מה שלא הורג מחשל" אמור... ..."מה שלא הורג מחסל".. אבל עזבי, זה סתם קנראה של אחת שלא תהיה שם
לא לא תמי..שינו את המשפט... אל תאמר "מה שלא הורג מחשל" אמור... ..."מה שלא הורג מחסל".. אבל עזבי, זה סתם קנראה של אחת שלא תהיה שם
K kimo New member 31/10/05 #7 חשבתי לשים תמונות של שקיעות רומנטיות במדבר אבל בשיווק עסקינן ואני יודע שזה ימשוך יותר אז... חוץ מזה שזה יהיה רגוע ונעים ו.... מתואם עם יחידת החילוץ של חיל האויר...
חשבתי לשים תמונות של שקיעות רומנטיות במדבר אבל בשיווק עסקינן ואני יודע שזה ימשוך יותר אז... חוץ מזה שזה יהיה רגוע ונעים ו.... מתואם עם יחידת החילוץ של חיל האויר...
ג ג ב ר ג ב ר 7 New member 31/10/05 #8 תגובה לתמונה האחרונה זה לא האופנים , זה הרוכב קימו , אני הולך להכין את המגינים , אבל ברגוע ,מילא הירידה ומילא האבנים העצבניות אבל התהום !!!
תגובה לתמונה האחרונה זה לא האופנים , זה הרוכב קימו , אני הולך להכין את המגינים , אבל ברגוע ,מילא הירידה ומילא האבנים העצבניות אבל התהום !!!
S shiri 80 New member 31/10/05 #9 תמצאו לי סט מגינים +ביטוח לאופניים ואני בפנים נראה ליגההההההההההההההההההה