אפשר פרטים בנוגע לפרירולס?? מה זה? איך זה הולך? מה עושים? מי שיודע משהו אשמח אם ישתף אותי...
A adimadi1 New member 27/11/09 #1 אפשר פרטים בנוגע לפרירולס?? מה זה? איך זה הולך? מה עושים? מי שיודע משהו אשמח אם ישתף אותי...
L LamLamos New member 27/11/09 #2 זה טורניר בכניסה חינם אתה נכנס חינם ויכול לזכות בפרסים כספיים נמוכים בד"כ בד"כ יש גם הרבה מאוד שחקנים והסיכוי לזכות נמוך וגם לא משתלם כי זה ייקח הרבה זמן
זה טורניר בכניסה חינם אתה נכנס חינם ויכול לזכות בפרסים כספיים נמוכים בד"כ בד"כ יש גם הרבה מאוד שחקנים והסיכוי לזכות נמוך וגם לא משתלם כי זה ייקח הרבה זמן
A adimadi1 New member 28/11/09 #3 אני צריך להפקיד סכום כלשהו או שאני יכול לשחק גם בלי שהפקדתי כסף בטילט... ואיך אני נרשם לטורנירים האלה?
אני צריך להפקיד סכום כלשהו או שאני יכול לשחק גם בלי שהפקדתי כסף בטילט... ואיך אני נרשם לטורנירים האלה?
D darkAI New member 29/11/09 #6 אתה יכול לשחק בפרירולס גם בלי שהפקדת כסף. וכדי לשחק בהם, לך לtournament ושם תבחר באפשרות "freerolls" בטור הכי ימני. שים לב שלא כל הפרירולים פתוחים לישראלים.
אתה יכול לשחק בפרירולס גם בלי שהפקדת כסף. וכדי לשחק בהם, לך לtournament ושם תבחר באפשרות "freerolls" בטור הכי ימני. שים לב שלא כל הפרירולים פתוחים לישראלים.