אפשר פשוט להתחבר לחמצן ולהסניף .+שאלה ....

אפשר פשוט להתחבר לחמצן ולהסניף .+שאלה ....

יאלה.......גם אצליכם השמיים צהובים בשעה 22:00 בלילה..... ******* רציתי לישאול כבר חודש וחצי שמכל מאמץ קטן ניתפס לי השריר בחזה ..מה שמכאיב לי מאוד וגורם לי לפחות 7 דקות להתמודד עם מאמץ עילאי להסדרת הנשימה. האם מישהוא מכיר את התופעה ? אם כן מה זה אומר?

LullaBelle

New member
מכירה, קורה לי לפעמים

ישנם שרירים בין הצלעות - מסתבר שאצל חולי ריאות הם יכולים להתפס בגלל המאמץ של נשימה. גיליתי את זה יום אחד במיון, כשהוריי לקחו אותי לשם כי בעצם, *כל* השרירים האלו נתפסו אצלי בבת אחת [רק שלא ידעתי אז שזה מה שקרה] ולא יכולתי אפילו לקחת נשימה בשביל לדבר מרוב שזה כאב. הרופא הסביר לי על השרירים האלה [ואז הציע אופטלגין, וטוב שלא יכולתי לדבר, כי הייתי מלמדת אותו כמה מילים גסות; מה אופטלגין, מה?!]. מאז זה לא חזר על עצמו בצורה כה חמורה, אבל מדי פעם שריר או שניים נתפסים וזה אכן מאוד כואב ומאוד, מאוד מקשה על הנשימה, כי כל שאיפה היא כאב עז. בפעם האחרונה שזה קרה, זה היה לפני כמה ימים וקרה בלילה. אז בבוקר התעוררתי מכאבים. אבל למזלי, זה השתחרר מהר.

ממליצה לך בחום

לקבל טיפולי פיזיוטרפיה שכוללים חיזוק והגמשהשל בית החזה זה יסייע לך לנשום יותר טוב יחזק אותך וישמור על בית החזה שלך תקין - קשיי נשימה גורמים לדפורמציות של בית החזה - שגורמות לקשיי נשימה - שגורמים שלדפורמציות... וכו' וכו' אני עושה את זה כחלק מהטיפול הפיזיוטרפי אצל ענת דמרי הטיפל כולל גם כמה דקות של שחרור בית החזה והחוליות זה מאוד חשוב אם תרצי עוד פרטים תוכלי לפנות אלי במסרים יש כאן עוד לפחות שני אנשים שמקבלים את אותו טיפול

sporTV

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מקבלים - ממליצים - נושמים!

אחרי שהבנות תיארו את זה, נזכרתי שגם לי זה קרה לא פעם. פתאום "משהו" נתפס בין הצלעות, ומרגישים גאב חד בכל פעם שמנסים לנשום. לפעמים זה קורה לי ממש חזק, ומממש כואב לנשום. זה משתחרר מעצמו, אבל גורם לסבל פיזי ונפשי.

sapir8

New member
הזכרת דיפורמציה של בית החזה, אצלי בית החזה

הוא כבר כל כך מדרפומץ שחבל על הזמן. כשהייתי קטן היתה לי פיזיוטרפיטיסית בשם ענת מעניין אם זו אותה אחת שאת מדברת עליה משום מה עולים לי זכרונות ממנה ואני שואל את עצמי מעניין איפה היא היום.

אז על אחת כמה וכמה שאתה זקוק לטיפול

כי אפשר להפחית את הנזקים ומה עכשיו אתה עושה לפיזיוטרפיה נשימתית? איפה פגשת את ענת? איפה גרת? ענת היום נמצאת בת"א

למעלה