אפשר קצת להתלונן

אפשר קצת להתלונן../images/Emo4.gif

הלכתי לקנות לעצמי נעליים שזה דבר שקשה לי מאוד לעשות - אני אף פעם לא מוצאת נעלים שאני אוהבת. בקיצור אנינכנסת לחנות ומודדת נעלים והמוכרת ברוב טאקט אומרת לי "למרות שאת מאוד רזה זה דווקא מתאים לך", עכשיו המשפט הזה מתיישב בדיוק על שבוע בו גיליתי שחזרתי למשקלי לפני ההריונות שזה אומר מאוד מאוד רזה - ומחשבות מה אני יכולה לעשות אם זה אם בכלל. כל כך נעלבתי, שאמרתי שאני צריכה לחשוב על הנעליים ויצאתי מהחנות. למה אנשים חושבים שהם יכולים להגיד כל דבר? ולמה בכזה חוסר טאקט? אני יודעת שאני רזה מידי, ושזה לא יפה אבל אי אפשר קצת עדינות, ובכלל מה זה קשור לנעליים? אני מתארת לעצמי שהרבה מכן חושבות שאני סתם אומרת ואתן אומרות "הלוואי עלי" אבל תאמינו לי שזה לא ככה בכלל. אני רוצה עוד חמישה עשרה קילו. נמאס לי לראות את העצמות שלי בראי. ונמאס לי אחרי 33 שנה מההערות האלו. ונמאס לי שעוד לא למדתי לא לקחת את זה לתשומת ליבי ופשוט לנפנף אנשים כאלה. ואני בטוחה שגם המראה שלי מפריע לי למצוא עבודה - וזה הכי חורה לי.

daldan

New member
../images/Emo24.gifלדעתי האישית

את נראית מצוין. אבל אם את מרגישה לא נח עם עצמך אז קבלי עוד
כי אין לי עוד משהו חכם להגיד. אבל למה את חושבת שהמראה שלך מפריע לך למצוא עבודה?

אמברון

New member
ציפלונת מתוקונת ../images/Emo24.gif

למה המראה מפריע לך למצוא עבודה? (טוב, נו. את נראית בת 16 - וימותו הקנאים
). תנפנפי. תתייחסי בשיוויון נפש להערות האלה, ותזכרי שטאקט זה אלמנט שדילג על כמה אנשים. בואי איתי לקנות נעליים. מבטיחה שתצאי לפחות עם 3 זוגות! (ונראה מי תעז להתעסק איתי
).

מאז

New member
ווי איך אני מזדהה

אלף - עם עניין הנעליים, גם אני שונאת לקנות נעליים. בית - עם הגיל (אוטוטו 33) גימל - עם עניין ההערות על הרזון. גם אני מאוד רזה (לא ראיתי אותך אז אין לי מושג אם רזה כמוך. כנראה פחות רזה, כי מעולם לא חשבתי שזה מפריע לי למצוא עבודה, אבל אין ספק שתוספת המשקל בהריון, במיוחד בפנים, בזרועות ובחזה, ייפתה אותי, וחבל שנעלמה). מדהים איך אנשים מעירים בקלות. אפילו מחברות, וגם מאנשים שבקושי מכירים אותי, יכולתי לשמוע הערות כמו: "איזה שלד את" "מפחיד איך שאת נראית" "אולי תעלי כמה קילו" הרי ההערות המקבילות לשומן בחיים לא היו נאמרות, או לפחות היו נחשבות כחוסר טאקט קיצוני ("איזה חבית את" "מפחיד איך שאת נראית", אולי תרדי כמה קילו) אבל לרזה מותר להגיד הכל, לא? אני חייבת לומר לך שמה ש"ארגן לי את הראש" ובעיקר את התחושה בעניין הזה הוא בעלי- שב"ה מאוד מאוד אוהב איך שאני נראית מבחינת הרזון (הוא, למשל, דווקא שמח שחזרתי לעצמי לגמרי אחרי ההריון). מה איתך בעניין הזה?

אדר שלי

New member
אוי../images/Emo5.gif

ועוד אני ראיתי אותך בשישי והערתי לך גם... פדיחה. ודווקא חייכת, אז חשבתי שאת מרוצה מהרזון הזה. אני מאלה שאומרות את זה מקנאה...! את נראית נפלא, יקירתי, יפה ורזה (כן! רזה! וככה את יפה!), אני לא חושבת שהמראה שלך מפריע לך למצוא עבודה, כי את באמת נראית נהדר, אני פשוט חושבת שמצב השוק היום הוא כזה, שהרבה נשים ואימהות לא מוצאות עבודה בלי קשר שאיך שהן נראות או לכישורים שלהן. בלי קשר לכל מה שקישקשתי פה, אם המראה שלך מפריע לך, תעשי משהו! תלכי לתזונאית שתתאים לך תפריט ותעזור לך לעלות במשקל. וכמובן, תגידי לי' שיבשל לך הרבה דגים... מתה עלייך!

גלשני

New member
גם בעיניי את נראית נפלא!

ועם הזמן אנחנו נצליח להקים רשת של מסננות מסביבנו

lulyK

New member
את נראית נהדר,

וממה שאני מכירה מוכרות, "מאד רזה" זו היתה מחמאה מבחינתה.

galiaS

New member
בעולם המושגים שלי, אין דבר כזה כמו

רזה מדי
ואת נראית נהדר.

בימבילי

New member
כמו שאמרה ג'קלין קנדי אונסיס:

"אין אישה עשירה מדי או רזה מדי". בדיוק נכון.

../images/Emo140.gifתודה לכן בנות

לא כתבתי את ההודעה הזאת כדי לקבל תגובות כאלה, ומהתגובות שלכן הבנתי שזאת בעצם אני לחוצה מהעניין ולא מרוצה. אני מסתכל בראי וקשה לי עם הרזון שלי, בהריונות ואחריהם כל הסביבה התלהבה איך אני נראית יפה וגם בעיני עצמי נראיתי נהדר (ואודה שגם הייתי מסתכלת במראה ומתמלאת מין גוואה כזאת שזאת אני
), ואז אחרי שילדתי את טלטל נשארו עלי ק"ג והייתי כל כך מבסוטה ועברה שנה וזהו הייתי בטוחה שאני אשאר ככה וכבר קניתי בגדים חדשים שמתאימים לגזרה החדשה, ופתאום שנה ו 3 חודשים אחרי הלידה בבת את הכל ירד...
, אז אולי אני פשוט צריכה ללמוד לקבל את עצמי כמו שאני (וסתם הגיגים אולי לא רק איך שאני נראית). ושוב תודה לילה טוב

בימבילי

New member
אני מבינה אותך (מהצד השני כמובן).

אני חושבת שהתהליך של לקבל את עצמך כמו שאת, על כל מגרעותיך ויתרונותיך, הוא תהליך ארוך ומבגר אבל בלעדיו, קשה לחיות חיים מספקים ומאושרים. אז את רזה. זו עובדה. תקני בגדים חדשים, נעליים שמתאימות לרזות (???) ותהני משאר הדברים בחיים שלך. (דרך אגב - בדקת את הפעילות של בלוטת התריס שלך?) לילה טוב

Arfilit

New member
מהתשובות של האחרות הבנתי -

שאת נראית מאוד צעירה לגילך? או - אז אם ככה יש לי פטנט מעולה (למרות שאני בכלל לא רזה...). כשמישהו ותיק ומבוגר, אומר או רומז משהו על גילי הצעיר במסגרת עבודה (ולא תאמיני כמה עורכי דין נהנים לנסות להקטין את עורך הדין של הצד השני בהערות שלא קשורות לענין בכלל) - אני משיבה בנון שלאנט: "אני לא כל כך צעירה, אני פשוט נראית מצוין". יקירתי - יש רבות (כמוני) שהיו מתחלפות איתך בשניה. לראות עצמות? הלוואי. יש מקומות בגוף שאני לא משוכנעת האם יש שם עצמות... בקיצור - מה שאני מנסה להגיד, זה שאני שולחת לך
ומקווה שבמהירה תלמדי לנפנף את כל אלה...

רות י

New member
אני מרשה לעצמי לאמץ את התשובה שלך

לעורכי הדין המנמיכים. מאד אהבתי.

1במיה

New member
אוי מזדהה איתך אנשים חסרי טאקט../images/Emo10.gif

בדיוק אתמול השתתפתי בסקר בפורום השכן ששאל מה אני שונאת ורשמתי שאני שונאת שאומרים "טוב, בטח את לא אוכלת כלום" נמאסססססססס

למעלה