אפשר קצת סדר בבלאגן? =/

one sick kitty

New member
אפשר קצת סדר בבלאגן? =/

פעם אומרים לי שחיטוב מרזה.פעם שלא משנה כמה כפיפות אני אעשה,אני לא אוריד את הבטן... אני יודעת שצריך לשלב אירובי+תזונה נכונה. אבל זה אומר שכפיפות בטן מיותרות לי? קראתי שכפיפות מחטבות את השרירים בבטן,וששרירים חזקים שורפים יותר קלוריות,ובמקום אחר אומרים שזה טעות. אני רוצה להוריד את הבטן והצדדים ולחטב. מה עושים? תודה רבה רבה :]]

הר ניר29

New member
הפוך גוטה הפוך...

חיטוב הוא בעיקר פונקציה של תזונה. תפריט מתאים ושלם עם מאזן קלורי שלילי מסייע לתהליך החיטוב. כמו כן יש לבצע פעילות גופנית אירובית והתנגדות לשם הוצאה קלורית ועידוד מאזן קלורי שלילי. אי אפשר לחטב אזור ספציפי באמצעות תרגיל כזה או אחר. יש לבצע תרגילי התנגדות מאוזנים לכל הגוף! אנא התייעצי עם גורמים מוסמכים לגבי התזונה ותוכנית האימונים. בהצלחה

וקצת גנטיקה טובה לא תזיק...

...ולפעמים למרות שאנחנו עושים את הכל נכון אנחנו לא מצליחים להדמות לשוורצנגר או לפנטזיה שלנו, יש לזה כמה סיבות: 1) אנחנו לא הפנטזיה שלנו. 2) אין לנו את הגנטיקה של הפנטזיה. 3) הגיע הזמן שנקבל את עצמנו כמו שאנחנו ואז נהנה מהתהליך ולא רק מהתוצאה...

הר ניר29

New member
אז מה אם לך

יש גנטיקה של שוורצנגר, אל תשוויץ

roob

New member
סדר בבלאגן

בעיקרון אין מניעה שתהיה לך בטן חזקה ועליה כרס.כדי להוריד אחוזי שומן צריך לעשות הרבה פעילות אירובית.הליכה,ריצה,אופניים וכו...אבל עבודה על שרירי הבטן חשובה גם כן כי השריר הפעיל צורך יותר אנרגיה ,מה שמוסיף להורדת אחוזי השומן.לסיכום ,שילוב של שני הדברים יביא למתכון המנצח.כמובן שהדבר החשוב ביותר הוא נושא התזונה. מקוה שעשיתי לך סדר בבלאגן.בהצלחה.ליעוץ נוסף אפשר לפנות אלי דרך הפורום.אני מאמן כושר מוסמך בעל ותק של כ-17 שנים.

למעלה