שמות של פרקים+ספויילרים ומש"שים+ליהוק
אז ככה!!! אדם הורוביץ, אחד הכותבים של הסדרה, פינק את מעריצי הסדרה בכריסמס בטוויטר ורשם את שמות הפרקים הבאים!
פרק 10: The Cricket Game - יהיה הפרק כפי שצויין למעלה, שדמות אהובה דמות וכולם יאשימו את רג'ינה ורק אמה תצא להגנתה.
פרק 11: The Outsider - לא בטוחה על מה זה, חשבתי שכן אבל נראה לי זה שייך לפרק 14 אז אני אכתוב על זה למטה
פרק 12: In The Name Of The Brother- יהיה פרק על דר.וויל ואח שלו, והבנתי שגם אבא שלהם לוהק לסדרה ויהיה שם.
פרק 13: Tiny- אין לי מושג על מה מדובר
פרק 14: Manhattan- יש תמונות של אמה עם ניל במנהטן (אבל צולם בקנדה, משעשע
) וגם הנרי היה בתמונות! אני אעלה אותם לפה בהמשך, אבל הם בוודאות נפגשים.
פרק 15: The Queen Is Dead- אז ככה, אין לי מושג מה קורה שם אבל
השערה שלי לא מדובר על מלכה שבאמת מתה, אלא מתה בצורה מטאפורית.
קודם כל, שלכתוב בצורה כל כך בוטה "המלכה מתה" זה כבר אוטומטית מראה לדעתי שיהיה בפרק הזה יותר מאשר מלכה שבאמת מתה..
שנית, ברור לכולם שלא יהרגו את רג'ינה, אז המלכה היחידה שנשארה זאת קורה, ואומנם אין לי מושג מה יהיה איתה בכלל בפרקים הבאים אבל היא נראית לי סוג של נכס לסדרה ויהיה חבל להרוג אותה... אז לדעתי מטאפורית מתכוונים שבטח היא ו/או רג'ינה כבר איבדו את הטייטל של "מלכה" וזה עבר לאמה או סנואו או וואטאבר... ושוב מציינת שזאת השערה שלי בלבד, אין לי שום ידע כלשהו מה באמת יקרה בפרק.
פרק 16: The Miller's Daughter- זה פרק שיראה על ההיסטוריה של קורה בצעירותה, כפי שאנחנו יודעים כבר רוז מקגאוון (
) תגלם אותה.
האמת שאני חושבת על זה, אם עושים פרק שמוקדש לקורה, אז נראה לי באמת יש מצב שהיא תמות בפרק הקודם
זה פתאום הסתדר לי בראש ככה... אבל נחכה ונראה!!
לציטוטים המלאים של אדם הורוביץ סתכלו למטה בהודעה, למקרה שזה מעניין.. אני אוהבת לקרוא הודעות טוויטר מהמקור אז השארתי אותם פה
ליהוקים!:
כידוע לכולם רוז מקגאוון לצערי תכנס לסדרה, ובתקווה לסבול אותה רק פרק אחד
תת רמה ממש.
Sonequa Martin-Green איך כותבים את השם הזה בעברית?
היא משחקת בסדרה The Walking Dead והיא תצטרף לסדרה בתור דמות שקוראים לה תמרה.
לא ידוע עדיין בתור מה היא תגיע, אבל יש שמועות שיהיה לה מבטא בריטי.
ככה היא נראית למעוניינים:
לינק 1
איתן אמברי יכנס לסדרה, לא ידוע בתור מה גם אבל לפי המאמר המצורף נראה שאולי הוא יהיה המבקר מבחוץ שיכנס לסדרה,
וגם כתבו שאולי הוא יהיה הבן של ראמפל?
ככה הוא נראה למעוניינים:
לינק 2
ומאמר מעניין:
http://tvline.com/2012/10/27/once-upon-a-time-season-2-cast-ethan-embry/
מי חוזר לסדרה:
פרינס פיליפ יחזור
Yes, Prince Philip as brilliantly portrayed by @Ju1ianMorris will return... And soonish. #OnceUponATime #holidayspoilers
סמיי יחזור גם
Smee is coming back. #OnceUponATime #holidayspoilers
לפי כתבה שקראתי, ג'פרסון לא יחזור יותר לסדרה כי הוא משתתף עכשיו בסדרה חדשה... קצת חבל, הוא היה דמות טובה ואפשר לעשות איתו הרבה!
וההיילייט של הספויילרים!!!!!!!!! שמו האמיתי של פרינס צ'ארמינג יתגלה!!!!! לא, לא ההוא שמת שקוראים לו ג'יימס, הנוכחי!!! שכרגע קוראים לו בשם המעצבן שלו דיויד נולן!
Charming's real name coming up soonish. #OnceUponATime #holidayspoilers
עכשיו מעניין איך יצדיקו את זה שMM קראה לו דיויד עד עכשיו גם אחרי שהקללה הוסרה
פרקים טוויטר:
ep. 216 "The Miller's Daughter" -- and thus endeth the #OnceUponATime 2012 #holidayspoilers Happy New Year!
and on 213 "Tiny" -- 214 "Manhattan" -- 215 "The Queen is Dead". All starting 1/6... Happy New Year!
So to refresh... new #OnceUponATime eps starting 1/6 -- 210 - "The Cricket Game" 211 - "The Outsider" - 212 "In The Name of the Brother"
Merry Xmas and Happy Holidays all! Here's another #OnceUponATime title to stuff in your stocking. Ep. 215 "The Queen Is Dead" Ho Ho Ho!
Happy Holidays all! Tiny present for #OnceUponATime fans... ep 214 "Manhattan" -- Hope everyone is having a lovely holiday!
ליהוקים טוויטר:
So thrilled to have @Rosemcgowan joining us on #OnceUponATime -- welcome Rose! So grateful you agreed to come aboard.
Oh yeah, and also thrilled to welcome Sonequa Martin-Green to #OnceUponATime -- excited to have ya! Happy New Year!
Ethan Embry coming on #OnceUponATime soonish. #mildholidayspoilers