אפשר קצת עזרה? אני צריכה להכין עוגה של

Xסתי

New member
אפשר קצת עזרה? אני צריכה להכין עוגה של

רקדנית בטן, עשיתי חיפוש בגוגל, נאדא. אף אחת לא עשתה מפוסלת כזו? באמת שאין לי אף רעיון...

net the jet

New member
לא זוכר לי גם, אבל למה אין לך רעיון ? תמונה

של הרקדנית שאת רוצה לפסל יש ? אז לכי על פיה... לגבי כל השאר, תחשבי מה מתאים מבחינת הנושא לעיטורים וקישוטים מסביב... אני אישית מעדיפה כמה שפחות ( דוגלת באימרה המפרוסמת של less is more ) הייתי הולכת על דמות מרכזית על שטיח נניח למרכז אותה, את הסגירה הייתי עושה יחסית "עשירה" במוטיביים מזרחיים שמתאימים לרקדנית. אולי הרבה paisley למשל....

Xסתי

New member
רעיון מצויין! אבל מה מבדיל רקדנית בטן מסתם

אישה בשמלה חושפנית? יעני, מה מייחד את הרקדנית שיראו אותה ויגידו ויזהו ישר שזו רקדנית בטן..

net the jet

New member
התנוחה לדעתי וגם אביזרים כמו צמידים על הידיים

והרגליים, אולי משהו על הפנים ( לפעמים הן מסתירות עם כזה צעיף שקוף.. ) אני לא ממש מומחית ברקדניות בטן אבל אני בטוחה שאם תסתכלי קצת בתמונות, תקבלי רעיון. לגבי התנוחה, הייתי מנסה לעשות אותה עם האגן קצת קדימה, כשרגל אחת מושטת לפנים עם כיפוף קל בברך ונשענת על קצות האצבעות ( מקוה שאת מדמיינית מה הסברתי ) משהו כזה

Xסתי

New member
הקישור לא נפתח לי אבל הסברת מאוד יפה,

ממש אין בו צורך. תודה רבה, זה מה שאני אעשה (בתכנון לפחות) נראה מה יצא ממנה...

אל תחפשי עוגות שכבר עשו

ונסי לחפש השראה במקומות אחרים, כלומר לחפש תמונות של רקדניות בטן, לחפש דוגמאות של בדים שהן לובשות, וכדומה. ככלל זה הרגל מוצלח יותר מאשר לחפש תמונות של עוגות. רקדנית בטן צריכה להיות מעט מלאה, במקומות הנכונים
, חשופת בטן, עם צעיף מסביב לאגן, חזייה שזורת פייאטים.... ואלה אלמנטים שאפשר לשלב גם בעיצוב הכללי, סגירה וכו'.

למעלה