אפשר קצת עידוד?...

אורשי1

New member
אפשר קצת עידוד?...../images/Emo10.gif

הי, ליונתן הורידו את הגבסים ביום ראשון והוחלט לעבור מיד לדניס בראון, ( ללא ניתוח לשמחתנו ) ד"ר וייגל משניידר (שמאד מוערך) היה מאד מאד מרוצה מהשיפור שחל עד שאפילו אמר שיכול להיות שליונתן כנראה שאין קלאפ פוט קלאסי אלא תוצאה של תנוחה ברחם.בכל אופן, לא נחסך מאיתנו המשך הטיפול ובאמת שאין לנו בעיה להתמודד עם זה אלא ש... המידה של הנעליים שלו מאד קטנה ( 12 ) ולקח 3 ימים עד שהיו מוכנות. 3 ימים שהרופא אמר שלא נורא והוא יכול להשאר בלי כלום. בקיצור, קיבלנו את הנעליים עם הדרכה איך לנעול אותן ומאז: הן אחרי זמן קצר יוצאות לו מהרגל ( גם אחרי שגרבנו לו 2 גרביים ) ויש תחושה שהן עדיין גדולות עליו. נאמר לנו שהכל עניין של תרגולת ועם הזמן זה ילך לנו בקלות אבל ע שנגיע לנקודה הזו אנו אמורים לעבור נסיונות על נסיונות במהלך היום עד שהרגל תתקבע בנעל? עד שכבר לא יהיה לו כח לבכות? . אנחנו בתחושה שכל זמן שהוא בלי הנעליים זה לא טוב למרות שאיך שאנחנו מאתרים את כפות הרגליים מחוץ לנעליים אנחנו מיד מנסים שוב. לא היה מצב שהוא נשאר שעות בלי הנעליים אבל המתח הזה אם כפות הרגליים יחזיקו או לא פשוט משגע אותנו. מה יהיה ? נחזור לגבס עד שהרגל תגדל? האמת? ד"ר וייגל העלה את האפשרות עוד לפני שידענו שיש את המידה עבורו. אנחנו בתחילת הדרך וקצת מיואשים היום וכואב לנו עליו, אנחנו מרגישים ורואים שזה משגע אותו. סליחה אם ההודעה שלי קצת יצאה ארוכה. אורית

navnad

New member
גם לנו הציעו להשאר עם גבס

עד שנמצא נעליים מתאימות. אמנם התחלנו עם מידה קצת יותר גדולה, אבל הרופא אמר לנו מראש שתתכן אפשרות שאין נעלים מתאימות ואז ממשיכים עם הגבסים עוד קצת, מה שבסוף לא הזדקקנו לו. אבל זו נראית לי עצה לא רעה לשבוע-שבועיים. בן כמה הוא עכשיו? בכל אופן
(אני תחיצ, לא הצלחתי להחליף שם משתמש)

אורשי1

New member
הוא בן חודשיים

תודה על העידוד. אני חוששת שאם נחזור לגבס אז זה לפחות לחודש חודשיים כי בשבועיים הרגל לא כל כך גדלה עד למידה גדולה יותר... נראה מה יהיה. היום בבוקר קמנו וראינו שהנעל לא יצאה מהרגל, כמובן שמאד שמחנו אבל זה לא עסק פעם כך ופעם כך. חוץ מזה, איך יודעים שהרגל מונחת בנעל בדיוק בתנוחה הרצויה ? נכון שאין הרבה אפשרויות ברגע שמכניסים את העקב אבל תמיד ישנו הספק הקטן.

מה קורה עכשיו?

אם הנעליים הקטנות שהכינו לו לא יושבות טוב אז מה זה יעזור לחכות שהרגל תגדל? צריך למצא פיתרון לכך שהנעל תשב טוב. נסו לבקש שיזיזו את המקום של הרצועה למקום שנראה לכם יותר נכון. או להוסיף רצועה? בדקו באתר שלנו מה כתבו הורים אחרים. יש שם די הרבה יצות. אני מקוה שתעברו את השלב הזה ממש בקרוב. בחודשים הראשונים הרגל באמת מאוד קטנה והעקב לא ממש יושב על הסולייה, הוא כאילו קצת באויר. נסו להוציא את השרוכים ולהניח את כפות הרגליים בנעליים (כל רגל בנעל שלה אחת אחרי השנייה). סמנו בעט את המקום אליו כף הרגל מגיעה. כך שתהיו עם הנעל סגורה תראו אם יש עוד קצת או הרבה מקום להגיע לסימן. סביר שיהיה עד חצי סמ' מהסימן. זה מה שעשינו מפני שלנו אין חור בעקב. תכתבי מה שלומכם.

טאניוש

New member
../images/Emo24.gif

בהתחלה שמנו את הנעליים כאשר הילד נרדם, כך נחסך הבכי, וגם הרבה יותר קל לשים נעליים כמו שצריך. אם הנעל יושבת עד הסוף את יכולה מיד לראות האם הנעליים גדולות עליו. מידה אחת גדולה יותר זה בסדר גמור. אנחנו שמנו גם מדבקה מעל העקב, והרופא אמר שאם הוא מוציא את הרגל גם עם המדבקה אז אולי כדאי לעבות אותה. כמובן סוגרים טוב טוב את השרוכים. 2 גרביים לא נראה לי פתרון טוב בימים של קיץ. אולי תבואו למישהו מהאיזור שלכם מנוסה יותר שיוכל להראות איך שמים נעליים? מצד אחד האפשרות של גבס נראית טובה, אבל אני זוכרת את עצמי באותה תקופה, ואותי האפשרות הזאת תיסכלה מאד. אם זה מעודד, בתחילת הדרך כולנו הרגשנו ככה. עם הזמן מתרגלים, גם ההורים וגם התינוק, והכל נהיה קל הרבה יותר.

למעלה