אפשר קצת פחות רציני

אפשר קצת פחות רציני ../images/Emo66.gif../images/Emo35.gif

כמה פעמים קורה בחיים שיושבים באותו שולחן בחתונה - את, הבנזוג הנוכחי (בעל נגיד) והגרוש שאותו לא ראית 8 שנים מאז יום הגט ברבנות? אתמול זה קרה לי - כמובן שהכל קרה בשרשרת נוראית של טעיות קטנות שהביאו אותנו לאותו שולחן, מכיוון שאנחנו כבר ישבנו שהוא הגיע, לא יכולתי לקום וללכת (או נגיד להכנס מתחת לשולחן ולא לצאת משם...) אז ניסיתי להתנהג יפה
. האמת - (קצת יותר ברצינות) אני גאה בעצמי מאוד על איך שהתנהגתי. הייתי גדולה! האיש אומר שזה היה התיקון שלי ועכשיו אני מבינה כמה הגרוש הוא איש קטן (זה שהוא דפוק אני יודעת כבר שנים).

עמית@

New member
איזה קטע מוזר..

ואיך הם התנהגו? שוחחו בנימוס? (האיש והגרוש..)

משוש30

New member
האמת יוצא לי די הרבה לראות את הגרוש

אנחנו ביחסים טובים. הקטע האמיתי היה כשהוא היה מאורס והוצאתי אותו, את החברה שלו ואת האח של החברה לטיול סנפלינג. כשמישהו שאל אותי מה הקשר שלי לאחיה עניתי שהוא "האח של אישתו לעתיד של בעלי לשעבר"...

פלגיה

New member
לא גרוש, כי לא התחתנו

אבל אנחנו והאקסית של בעלי היינו ביחד בקורס הכנה ללידה...

Arfilit

New member
כלכבוד!

האמת - שאמנם אין לי גרוש, אבל אני ביחסים מצויינים עם האקסים המשמעותיים שלי (כלומר - אלה שהיו בני זוג משמעותיים והיום הם אקסים).

galiaS

New member
אוי, ליבי איתך

נשמע כמו מעמד לא נעים. לי אין גרוש אבל לא אני מדמיינת את אותה סיטואציה עם החבר האחרון שלי וזה עושה לי צמרמורת. כל הכבוד על ההתנהגות ההולמת.

neta2

New member
גמני לא ראיתי את הגרוש שלי כבר

4 שנים. לא נפרדנו בכעס אז אם היינו נפגשים מן הסתם, הייתה מתפתחת שיחת נימוסין יפה ותו לא. מה שבטוח שזה היה מאוד מביך. מבינה אותך, לא נעים בכלל..

ו שתי

New member
אין לי שום אייקון לזה

חודשיים אחרי הלידה נתקלתי במי שחייתי איתו בטרם עידן הנ'. לא החלפנו מילה. העגלה של אלה עמדה ביני לבינו בטקס שהיינו בו. כשהטקס נגמר כל אחד הלך לכיוון השני, וטוב שכך. וטוב שאבא של אלה הוא נ'. וטוב שבן הזוג שלי לחיים הוא נ'. אם זו היתה חתונה סביר להניח שהייתי עושה הרבה מאד (אבל בשקט) כדי לא לעמוד במבוכה של לשבת איתו באותו שולחן. כל הכבוד לך!

daldan

New member
אוי - ../images/Emo5.gif נשמע מצמרר

אמנם לא גרוש באופן רשמי, אך האקס שלי (11 שנים ביחד) ובעלי נפגשו פעם אחת (אם אני לא טועה) וגם זה היה לדקה או שתיים. מקווה מאד לא לעבור חוויה כזו ולו בשביל לא להביך את בעלי. איזו סיטואציה הזויה ומביכה.

גורבי

New member
אוי ואבוי

זאת סיטואציה שאני ממש ממש מעדיפה שלא לדמיין (אני יכולה לראות בעיני רוחי את קרבות התרנגולים שיתרחשו שם, באדיבות ה-X). נשמע שהתנהגת בגבורה רבה.

לצערו של בעלי

הוא נפגש עם כמה אקסים שלי... מסכן. הוא לא ממש אהב את זה, בלשון המעטה. אבל זה נגמר בשלום. כל הכבוד לך על ההתמודדות עם הסיטואציה ולי' שלא יצא משלוותו.

יפעת 27

New member
יוצא 2-3 פעמים בשנה

אומנם הוא "רק" אקס ולא גרוש, אבל היינו כמה שנים יחד והחברים מן הסתם היו משותפים, חלקם עדיין חברים של שנינו ועל כן במסיבות המונית של כל ה'חבורה' למשל ביום העצמאות יוצא שמזמינים את שנינו. במסיבות הללו יש מספיק אנשים כך שבעלי היקר משתדל למצוא את עצמו בצד השני של החדר ולא לשוחח עימו באופן ישיר, אני והאקס לעומת זאת נהנים להפגש ולהחליף חוויות ("מה שלום אמא שלך? אחות שלך..." וכו'). מה לעשות זה חלק מהחיים ולא חלק שאני מתביישת בו או משהו כזה,היה החלטנו שנגמר וממשיכים הלאה.

למעלה